0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 19. detsembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

 

lel1912001

Pangabuss tegi hüvastijätureisi

Swedbanki pangabuss käis neljapäeval Läänemaal viimast korda, sest uuest aastast hakkab bussi asemel kohapeal käima nõustaja. Virtsus käis pangabussis sel päeval üheksa inimest, Lihulas kuus. Bussijuhi ja ühtlasi turvamehe sõnul käibki tavaliselt nii palju inimesi.

Läänemaa lastel nakkusohtu pole

Terviseameti andmeil on Läänemaal lapsed nõutud määral vaktsineeritud, mistõttu pole ohtu, et Tallinna ja Harjumaa leetripuhang võiks ka meil haigestumist põhjustada.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz