Rannarootsi lastepäeval saab annetada loomade varjupaigale kassitoitu

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Kas viirus või nõrk immuunsüsteem, aga ellu jäävad vaid üksikud varjupaika sattunud kassipojad. Foto Arvo Tarmula

Laupäeval saab Rannarootsi keskuses annetada Tulbi tänava varjupaiga kassidele  toitu. ARVO TARMULA

Sel laupäeval pakub Rannarootsi keskus lastele võimalust kohtuda Ranna rantšo miniloomaaiaga ja annetada toitu Haapsalu loomade varjupaiga kassidele.

Lapsed saavad paitada ja toita miniloomaaia lambaid, kanu jm loomi ning teha neist ja nendega pilti, tutvustas päeva korraldaja Marko Matvei.

Haapsalu koeraomanikud räägivad lemmikloomade pidamisest ja sellest, et neid on lihtne võtta, aga nende eest tuleb ka hoolitseda ja nendega tuleb tegelda. Et on jõulud, kaunistatakse piparkooke, kirjutatakse jõuluvanale kirju ja mängitakse.

Lastepäeval „Lemmiklooma jõulud” saab annetada Haapsalu kodutute loomade Tulbi tänava varjupaiga kassidele toitu. Varjupaiga töötajate sõnul on neil just kassitoidust suur puudus, ütles Matvei. Ta lisas, et üks piparkoogimaja pannakse oksjonile ja sellest saadud raha läheb samuti loomade varjupaigale.

Lemmikloomade päev Rannarootsi keskuses on 12. detsembril kl 12-15. Päeva juhib Pille Raudkivi.

19. detsembril on Rannarootsi keskuses jõulukuuskede ehtimise päev.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments