0

Maily Märss ja Eliis-Maria Koit võitsid „TV 10 olümpiastardil” kõrgeid kohti

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

12333108_835074156615816_1721900220_oPildil Annabel Moor (vasakult), Hanna-liisa Salf, treener Kaja Ladva, Maily Märss ja Eliisa-Maria Koit. Foto: erakogu

Sel aastal juba 45. korda  alustav „TV 10 olümpiastardi” võistluse 1. etapp peeti Võrus. Haapsalu põhikooli võistkond jätkab ka sel hooajal osalemist kooli võistkonnaga, lisaks pääsesid võistlema ka varem vabariigi normi täitnud õpilased.

Kuni 14 aastaste tüdrukute teivashüppes hiilgasid Haapsalu põhikooli hüppajad. Väga pingelises konkurentsis ületas Eliis-Maria Koit 2.71, püstitades sellega uue kooli ja Haapsalu kergejõustikuklubi rekordi ning sai 3. koha. TV 10 sarjas autasustatakse aga 6 parimat, kuna võistlejaid igal alal on väga palju. Teivashüppe kuuenda koha auhinna jagamine läks Annabel Moorile ja Hanna-Liisa Salfile, kes mõlemad ületasid 2.41.

60m jooksus oli Eliis-Maria Koit oli meie parimana 8,94-ga 33-s.

Nooremate kuni 12 aastaste teivashüppes sooritas ilusaid hüppeid Maily Märss, ületades 2.31 ja võitis 2. koha. Nädal varem Tallinnas püstitas Maily aga 2.40-ga oma senise isikliku rekordi, mis on ka vanuseklassi maakonna tipptulemus.

Väga hästi hüppasid veel Kleer Jaani ja Emma-Kathrina Hein. Mõlemad võistlesid endast aasta vanematega ja ületasid 2.01 ning saavutasid vastavalt 8. ja 9. koha.

60m jooksus sai meie parimana Maily Märss ajaga 9,06 B-finaali ja lõpetas 9. kohaga. Emma Kathrina  Hein oli 9.33-ga 24-s.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz