0

Torm viis Hiiumaal pool katust ja uputas Läänemaal parklaid

Lehte Ilves

Lehte Ilves

lehte@le.ee

Pärnu rand 5.12.15

Tormine Pärnu rand täna hommikul. LÄÄNE PÄÄSTEKESKUS

Päästeamet sai 4. detsembrist 5. detsembri hommikuni kõige rohkem väljakutseid Lääne-Eestist, saartelt ja Pärnust, teatas Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja Rain Põllu.

Hiiumaal rebis tuul ühel majal pool katust, mis kukkus autode peale. Rohuküla sadamas tõusis veetase nii kõrgele, et seal parkinud autod jäid vette. Haapsalu külje all tuli merevesi Fra Mare parklasse

Pärnus suleti kõrge veetaseme tõttu Mere puiestee.

Päästeamet on saanud 4. detsembrist 5. detsembri kella poole kuueni hommikul  kokku 238 suurest tuulest tingitud väljakutset. Saaremaal sõitsid päästjad murdunuid puid eemaldama 39, Hiiumaal 20, Pärnumaal 28, Raplamaal 19, Läänemaal 14, Harjumaal ja Tallinnas 34, Ida-Viru maal 6, Lääne-Virumaal 9,Viljandimaal 17, Jõgevamaal 2, Järvamaal 11, Põlvamaal 13, Tartumaal 10, Valgamaal 9, Võrumaal 7 korral.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz