0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 28. novembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel2811001

Kuidas tuli Läänemaale katuseraha

Läänemaa saab 145 000 eurot katuseraha, millest suurima osa eraldab Läänemaale Reformierakond – 35 000 eurot. Läänemaalt valitud Riigikogu saadikud selgitavad, miks on jõulukink just selline nagu see on.

Inetust koerapojast näitusekoeraks

Mõmmi, õige nimega Wonder Tregai, on saksa väike spits. 2014. aasta maailmameistrivõistlustel Helsingis sai Mõmmi esikoha. Kui kõrgeauline žürii kolmeaastase Mõmmi Helsingis võitjaks kuulutas, ei uskunud Mõmmi perenaine Elle Piirvee oma kõrvu, ja kui lõpuks uskus, siis hakkas lahinal nutma, sest ta oli Mõmmiga nii palju näitustel käinud, aga Mõmmi ei olnud mitte kunagi mitte kusagil mitte midagi võitnud.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz