Lääne Elu paberleht laupäeval, 28. novembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel2811001

Kuidas tuli Läänemaale katuseraha

Läänemaa saab 145 000 eurot katuseraha, millest suurima osa eraldab Läänemaale Reformierakond – 35 000 eurot. Läänemaalt valitud Riigikogu saadikud selgitavad, miks on jõulukink just selline nagu see on.

Inetust koerapojast näitusekoeraks

Mõmmi, õige nimega Wonder Tregai, on saksa väike spits. 2014. aasta maailmameistrivõistlustel Helsingis sai Mõmmi esikoha. Kui kõrgeauline žürii kolmeaastase Mõmmi Helsingis võitjaks kuulutas, ei uskunud Mõmmi perenaine Elle Piirvee oma kõrvu, ja kui lõpuks uskus, siis hakkas lahinal nutma, sest ta oli Mõmmiga nii palju näitustel käinud, aga Mõmmi ei olnud mitte kunagi mitte kusagil mitte midagi võitnud.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments