Politsei sünnipäeva puhul tänati tublimaid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

MKL-11

Igapäevaelus firmat Helland Baltic juhtiv Aivar Kaus pälvis oma tegevuse eest abipolitseinikuna politsei teeneteristi hõbemedali. Foto Merilin Kaustel-Lehemets 

Haapsalu politseijaoskond tunnustas täna politsei- ja piirivalveameti aastapäeva pidulikul aktusel töötajaid ja koostööpartnerid, andes üle teenetemärke ja tänukirju.

Politseinikest pälvis Lääne prefektuuri teenetemärgi Haapsalu politseijaoskonna menetlusteenistuse vanemuurija Terry Lukk. Patrullitalituse patrullpolitseinikule Indrek Pallile anti üle politsei- ja piirivalveameti peadirektori tänukiri.

Lääne prefekti tänukirja pälvisid patrullitalituse vanempiirivalvur Indrek Priske ja noorsoopolitseinik Tiina Matt.

„Kõik on olnud silmapaistvalt tublid kolleegid, kelle autasustamiseks on teinud ettepaneku nende kolleegid ise,” ütles Haapsalu politseijaoskonna juht Andrei Taratuhin.

Pidulikul aktusel peetakse meeles ka abipolitseinikke. Kõrgeima autasu, politsei teeneteristi hõbemedali väärliliseks peetakse abipolitseinik Aivar Kausi.Taratuhini sõnul on Aivar Kaus abipolitseinikuna tegutsenud algusest peale. „Ta on olnud meile kogu aeg väga aktiivne abiline turvalisuse tagamisel,” ütles politseijuht. Abipolitseinik Urmas Mägile antakse aga üle hinnaline kingitus (Tissot käekell).

Koostööpartneritest pälvisid Lääne prefektuuri prefekti tänukirja Lääne-Eesti Vabatahtlik Reservpäästerühm ja Vormsi saarevaht Jonne Berggren.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Tont.
8 aastat tagasi

Väga õige ja objektiivne valik. Palju õnne !