3

Galerii: Läänlasi mardilaadal

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Neljapäevast tänaseni peeti Tallinnas Saku suurhallis ka Eesti käsitööliste peoks nimetavat mardilaata. 

19. korda toimuval mardilaadal on väljas üle paarisaja käsitöö, kohaliku toidu, looduskosmeetika ja temaatilise kirjanduse pakkuja. Läänemaa käsitöölisi, käsitööseltse või –ettevõtteid  on tänavu mardilaadal kümmekond.  

Reede õhtul tomunud kästiöö-ööl deminstreerisid oma käsitööd OÜ Marimirt ja Haapsalu käsitööselts.

 

Fotod Arvo Tarmula

Mardilaat 01. Tarmula Mardilaat 02 Pähn. Tarmula Mardilaat 03. Tarmula Mardilaat 04. Tarmula Mardilaat 05 Mirje Sims. Tarmula Mardilaat 06. Tarmula Mardilaat 07. Tarmula Mardilaat 08. Tarmula Mardilaat 10. Tarmula Mardilaat 11. Tarmula Mardilaat 12. U-stuudio Tarmula Mardilaat 12. U-stuudio. Sikemäe. Tarmula Mardilaat 14. Tarmula Mardilaat 15. Pille Källe. Mirje Sims. Tarmula Mardilaat 16. Tarmula Mardilaat 17. Marju Pajumets. Tarmula Mardilaat 18. Lihula lilltikandi selts Tarmula Mardilaat 19. Lihula lilltikandi selts Tarmula Mardilaat 20. Lihula lilltikandi selts Tarmula Mardilaat 21. Marimirt Tarmula Mardilaat 22. Marimirt Tarmula Mardilaat 24. Marimirt Tarmula Mardilaat 25. Rõude külaselts Tarmula Mardilaat 27. Rõude külaselts Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jahimees
Jahimees

kuhu Kübe jäi???

vaatleja 2
vaatleja 2

kes püüdmata jäi?

vaatleja
vaatleja

miks kõiki läänemaa käsitöölisi ei suudetud mardilaadal pildile püüda?

wpDiscuz