Täna avatakse Haapsalu linnagaleriis noore kunstniku Tauno Ostra näitus

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Tauno Ostra

Tauno Ostra ja tema pildid Viinistus joonistustriennaalil. ERAKOGU

Täna kell 16 avatakse Haapsalu linnagaleriis Tauno Ostra näitus "Identiteet".

Tauno Ostra on 1991 Tartus sündinud, kuid Tallinnas kasvanud kunstnik, kelle looming väljendub peamiselt vabas ekspressiivses joonistuses.

Ta on õppinud Tallinna kunstigümnaasiumis ja Tallinna polütehnikumis. Tänavu suvel lõpetas ta Tallinna ülikooli  bakalaureuse diplomiga kunstiõpetuse erialal.

Ostra esimene isikunäitus “Biotsentrism” oli 2013. sügisel Balti filmi- ja meediakooli fuajees. Tänavu augustis-septembris olid tema tööd üleval Tallinna V joonistustriennaalil “Must ja valge” Tallinna kunstihoones ja Viinistus.

Oktoobris avaldati tema seeria “Kuidas defineerida kassi?” Londonis kunsti kajastavas veebiajakirjas For-Example.org.

Paralleelselt Haapsalu linnagalerii näitusega “Identiteet” on tema tööd ka Inglismaal Herefordis grupinäitusel “Self Help”.

Linnagalerii näitusega teeb kunstnik sissevaate inimese identiteeti, selle kujunemisse ja ilusse, mis peitub reaalsuse ja ebareaalsuse tõlgendamises. Kunstnik otsuib vastuseid küsimustele: mis on inimene, mis on mõte, miks ta mõtleb, kuidas ta mõtleb, mis on teadvus, mis on uni ja mis on reaalsus.

Näitus avatakse täna kl 16, see jääb vaadata 22. novembrini. Galerii lahti K-P kl 12-18.

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments