Erootikatähel Katja Sambukal on näpud põhjas

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

sambuka

Katja Sambuka. VK.COM

Erootikatäht Katja Sambuka ja tema režissöörist abikaasa Sergei Mihhailov ostsid läinud sügisel Haapsallu 17. sajandil ehitatud majja üla- ja pööningukorruse, et ehitada sinna korter ja kabinetid, kuid keeruline majanduslik olukord on nendele plaanidele piduri peale pannud.

"Me maksime 300-350 ruutmeetri eest kopsaka summa ja remondile planeerisime kulutada veel 60 000 – aga nüüd on see summa rubla ja euro kehva vahekorra tõttu meie jaoks kahekordistunud," rääkis Sergei ehk Bob Jack ajakirjale Kroonika.

Paaril oli ka plaan muuta investorite abiga Haapsalu kuurortlinnaks koos uue kaubanduskeskuse ja veepargiga, kuid paraku tuleb neil nüüd paremaid aegu jääda ootama.

Bob kinnitas, et eelnevalt oli neil rahaliselt väga hästi läinud, kuid praegu on tööd vähem ja honorarid väiksemad: "Parimatel aegadel teenisime Katjaga ühe erootikašõu pealt, kui ta läks lavale, demonstreeris oma keha ja laulis, 3650 eurot puhtalt kätte. Peatusime Telegraafi hotellis, samuti maksti kinni edasi-tagasisõit, söök-jook ja auto kasutamine kohapeal."

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Gen
Gen

Loodan,et tal làheb varsti paremini. Ja yldse ei tasu nàppe lūkata sinna,kuhu muu asi kàib. ?

Gen
Gen

Loodan,et neil làheb tulevikus hàsti. Mulle meeldib palju rohkem ilus paljas venelanna kui pommivööga moslemitådi…..?

Maret
Maret

K.Sambuka juba teab kuidas lisaraha teenida…
ehk tuleb Suklese finantseerimisel ka meie vaesuses virelevatele pereemadele seda kunsti õpetama?

Jahimees
Jahimees

ma mõtlesin,et Sambuka näpud ikka kuskil mujal…

Pook
Pook

köetakse juba 1.oktoobrist..küttearve tuleb ära maksta…ela sa või Paliveres…

pook
pook

Jälle sina siin va kõlvatu ahvija.

Palivere elanik
Palivere elanik

Millal kütma hakatakse? Sooja pesuga magamine ei ole normaalne. Suur tänu Linnaviletsus.

Naabri Valve
Naabri Valve

Kontrolli järgi, kas sa üldse elad keskküttega majas.

Juku
Juku

Minu teada on nüüd Haapsalu linnapea, kes jäi uskuma imedesse suurprojektide realiseerimisel. Minu mäletamist mööda oli Edgar samasugune sinisilmne, kes uskus, et onu Ameerikast tuleb ja korrastab Tallinna Linnahalli. Ei tulnud ei Tallinnas, ega tule siia, sest äriplaanid ei toimi. Haapsalu puhul oli kohe selge, et 90 tuhat külastust aastas on absurd.

Pook
Pook

aga Sambuka otsib ka ju lahendusi…tema nn.linateostega on ju võimalik tutvuda bing.com vahendusel…

Eesti+Vabaks
Eesti+Vabaks

Kah mul uudis. Praegusel raskel ajal on näpud põhjas veel Kaljuranna Ainil, Etsil ja üheksast viiel Tlna ARKi töötajal. Nemad vähemalt otsisid lahendusi. Ettevõtliku Eesti Eest!

jvan petskin
jvan petskin

on ka plaan muuta hapsal kuurortlinnaks, holmile tahab ehitada mitagi las vegase taolist – mänguparadiiso, paralepa F-1 rada, afrikabeatsile cruisesadama, aerodrom hotim vostanovit – no uvõ investor black jack smõlsa, tuleb ootama kui novõi revolutsia tuleb, ranze iga päev kalamari sööb kui girlfrend tiss näitama, nüüd peame jala käima, aga on heste läinud, korjame pudeleid ja second hand on in

juss
juss

Millisest haiglast jooksu panid ka?

wpDiscuz