Linnamäe kauplus laieneb poole võrra

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Linnamäe poe ehitus. Arvo Tarmula fotod

Septembri lõpus alanud ehituse käigus saab Haapsalu tarbijate ühistu Linnamäe kauplus juurde 128 m² müügipinda, uued olme- ja tehnilised ruumid.

Haapsalu tarbijate ühistu haldusdirektor Tõnis Norkroos selgitas, et kaupluse praegune müügisaal on 140 m² ja sinna ei mahu ära A ja O kauplusse ette nähtud sortiment. Norkroosi sõnul ei ole kavas praegu töötajaid juurde võtta. „See sõltub käibest ja lahtiolekuajast,” ütles Norkroos.

Kauplust ehitab Ehto. Laienduse hinda osapooled ei avalda.

Linnamäe oli Haapsalu tarbijate ühistul selle aasta ainuke ehitus ja ühtlasi viimane A ja O kauplus, mis vajas remonti. Varem on laiendatud või remonditud Risti, Palivere ja Taebla A ja O kauplused. Ühistul on Läänemaal kaheksa A ja O kauplust, neist kaks Haapsalus ja kuus maal. Linnamäe kaupluse uue osa avamine on kavas 5. detsembril.

IMG_7859 IMG_7862 IMG_7867

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Opladii
8 aastat tagasi

Loe ja imesta, jälle Ehto kohal.

Ivo
8 aastat tagasi
Reply to  Opladii

Mis seal siis imelikku, Lunev helistas Raudsepale ja palus abi. Või sa arvad, et tehakse mingid konkursid, kandideerimised ja asjad…..

vaatleja
8 aastat tagasi

Lihula tarbijata ühistu võiks ka Kullamaa A ja O kaupluses juurdeehituse ette võtta. Väga kitsas on seal poes. Käivet Kullamaal peaks olema!!!

Suvelinnamäelane
8 aastat tagasi

Tore ju! Aitähh, Raimond ja Tõnis!

autorile
8 aastat tagasi

Pool 140-st on 70. Kauplus laieneb oluliselt rohkem, 128 m², ehk peaaegu samavõrra.