Leht: vanemad tegid vähihaigetele lastele kloordioksiidi klistiiri

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

mänguasi laps lasteaed

Vähihaige lapse ema sai kloordioksiidi rühmituse juhtidelt vähiraviks instruktsioone ja tegi oma lapsele mitme kuu jooksul söövitava kloordioksiidiga klistiiri, kirjutab Eesti Päevaleht.

Leht kirjutab, et MMS-i propageerijad Merili Kukuškin ja Janika Veski sekkusid enesekindlalt vähihaigete laste ellu. Vähimagi meditsiinihariduseta koostasid nad „raviplaane” ja julgustasid lapsevanemat lapsel toksilist kemikaali kasutama.

Tallinna lastehaigla onkoloogiaosakond sai toimunust teada tänavu sügisel. „Keemiaravi on organismile suur koormus, mis paneb koormuse alla maksa ja neerud, sest organism peab jääkaineid välja viima. Selliste protseduuridega organismi veel lisaks koormamine on väga-väga suur lapse tervisega mängimine. See tegevus on lapse elu ohustav,” ütles Tallinna lastehaigla onko-hematoloogia osakonna juht Kadri Saks.

„Imeravim” MMS jõudis Tallinna lastehaigla vähihaigete patsientideni möödunud aasta lõpus, kui seda hakkasid soovitama mõned Tallinna lastehaigla onkoloogiaosakonnas ravil olevate laste vanemad.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments