0

Tüdrukute päev tõi Lihulasse üle saja tüdruku

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

IMG_2588-th

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Helerin Leemets

Lihula Teataja kirjutab, et kolmapäeval peeti Lihulas 8. klassi tüdrukute päeva.

Kohale oli tulnud 122 tüdrukut 12 koolist. Töötubades õppisid tüdrukud suhtlema, salvrätikuid voltima, nippe, kuidas juuste eest hoolitseda ja tervist hoida. Uudistati kaht pesunäitust: läinud sanjadi pesu ja nüüdisaegset moekuntstnik Kriss Sooniku kollektsiooni. Saadi aimu, mis tunne on tagurpidi keeratud autost välja ronida ja mängiti discgolfi.

Osalejaid oli Lihula, Virtsu, Palivere, Taebla, Oru, Kullamaa, Ridala, Noarootsi, Viigi ja Vormsi koolist, Haapsalu Nikolai koolist ja Haapsalu põhikoolist.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz