Kallis Mari viidi talvekorterisse

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kallis Mari (7)Aurupaat Kallis Mari. Foto: Arvo Tarmula

Möödunud laupäeval tegi suvehooaja viimase sõidu aurupaat Kallis Mari. Nüüd on alus veest välja tõstetud. Aurik viidi eile Est-Transi autoveofirma õuele konteinerisse, kus see jääb järgmist suve ootama.

Auriku masinist Roger Õiglas ütles, et hooaeg oli igati edukas. „Täpset arvu käepärast ei ole, kuid suve jooksul sõitis paadiga mitu tuhat inimest,” sõnas Õiglas. Kalli Mariga sõitis sel hooajal ka tuntud inimesi. „25. augustil tegi aurik ringreisi Haapsalu lahel Briti rokilegendile Uriah Heepile,” kinnitas Õiglas.

Õiglase sõnul ei olnud alusel sel suvel suuremaid tehnilisi rikkeid, mille tõttu oleks pidanud mõne sõidu tühistama. „Kohati oli veetase madal, kuid muutsime väljumiskohta ja sõitsime ikka edasi,” ütles Õiglas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments