Enesetapu teinud piirivalvuri süüasjas on kolm kannatanut

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

piirivalve

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm ütles, et enesetapu teinud Haapsalu piirivalvuri süüasjas on kolm kannatanut.

„Uurimisel oli võimalik seksuaalkuritegu alaealise vastu. Kuna menetlus oli alles algusjärgus ja et tegemist on delikaatse teemaga, siis ei saa alaealiste kannatanute, võimalikke kannatanuid on kolm, huvides selle üksikasju avaldada,” märkis Erm.

Rohkem infot ei olnud prokuratuur valmis ütlema. Praegu pole teada, kas uurimine lõpetatakse seoses kahtlustatava surmaga.

Kolmapäeval tegi Haapsalu kordonis enesetapu piirivalvur, kellega olid kohtuma tulnud politsei sisekontrolli ametnikud. Politsei pressiteate järgi tulistas ametnik end teenistusrelvast oimukohta pärast seda, kui sisekontrollibüroo ametnikud olid talle tutvustanud läbiotsimismäärust. Piirivalvur suri eile õhtul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
No tõesti
8 aastat tagasi

Väga imelik lugu.Kahjuks ei saa enam kunagi teada,kuidas asi tegelikult oli….Kuidas saab midagi sellist juhtuda relva üleandmisel? Relva ei kanta ju kabuuris laskevalmilt.Ok,hakkas relva üle andma,kuid selleks,et sellega lask teha,pidi ta ju jõudma maha võtta kaitseriivi ja relva lasuks vinnastama.Mis pagana valemiga küll????Ruumis viibis 5 inimest-mida nemad siis sel ajal tegid???

Noarootslane
8 aastat tagasi

see nn.Mailis on kole aktiivne igalpool foorumites …selle nn.enesetapuga ..köhh köh…ilmselt töötab sealpool..tavamõistuse piiri..

Mailis
8 aastat tagasi

Traagiline juhtum ja ikka see meediamüra….Milleks?

nosderaamus
8 aastat tagasi

hirm on see mis teeb ka mehe ARAKS, aga ilmselt ei soovinud tegelane kinni istuda ,mis viga oleks Pärnu vanglas passida, ahh?

Huvitav
8 aastat tagasi

Kui süda puhas ,siis mis mõte on ennast maha lasta.

Valge Daam
8 aastat tagasi

On kirjutamata reegel, et hädaolukorras lõpetab ohvitser elu just revolvri läbi…

Läänlane
8 aastat tagasi

Väga huvitav,juba hakatakse inimest pressinõunike ja ajakirjanduse kaudu süüdi mõistma?Inimesed ärge uskuge kõike mida kirjutatakse.

ehk
8 aastat tagasi
Reply to  Läänlane

no vaata kes kirjutab

Läänemaa Loogiline
8 aastat tagasi
Reply to  Läänlane

Kus suitsu, seal tuld!