8

Lääne Elu paberleht laupäeval, 1. augustil

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

lel0108001

Luteri kirik otsib pagulastele elukohti

EELK pakub valitsusele partnerlust pagulaste vastuvõtmisel, kristlased on valmis avama ka oma koduuksed. Loe lähemalt Lääne Elu paberlehest.

Lääne Elu huvi käest lastud jalutusväljaku vastu pani linnavalitsuse liigutama

Pärast seda, kui Lääne Elu uuris, miks on Haapsalu koerte jalutusplats umbrohtu kasvanud ja korrast ära, andis linnapea Urmas Sukles korralduse asi kiiresti korda teha. Loe Lääne Elu paberlehest, kuidas see juhtus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Liska
Liska

Minu arust sai tegemata töö ju kiirelt tehtud kui ilmnes. Mis Sa irised, Nohik:)

Liskale
Liskale

Imelik suhtumine. Kas sinu arust on loomulik, et linna vastutav ametnik ei tea, ega oska anda ammendavat vastust oma haldusala kohta. Kas sinu arust on normaalne seesugune suhtumine, et kõik teised süüdi, aga vaat mina õige mees. Naljatilk.

Nohik
Nohik
Mind paneb imestama aselinnapea Vikmani ütlus, et tema koerte jalutusväljaku üksikasjadega kursis ei ole. Küsiks siis – kes peaks siis kursis olema, kui mitte aselinnapea Vikman? Imelikuks läheb asi aga siis, kui Vikman veeretab oma saamatuse linnapea kaela – …kursis ei ole, sest selle ettevõtmisega tegeles tegelikult linnapea, tal endal ka koer… Mis kuradi jutt! Linna igal maatükil on omanik ja Vikmani ning temale alluvate jüngrite asi on see, et need kinnistud ka korras oleks. Kuidas seda nad korraldavad, on nende asi. Kui Sukles ei ole võimeline oma kutsu jooksuplatsi korras hoidma, siis tuleb ka talle teha ettekirjutus ja kui… Loe rohkem »
Sina : Võiks ju
Sina : Võiks ju

Siis ise ka korra kummardada ja selle sodi üles võtta,kuid eks kergem on kommentaariumis või facebookis pläkutada ja õiendada kui ise midagi teha.

to sina
to sina

Ära ikka hakka panema linna kohustusi linnakodanike kraesse.Olen ikka aeg-ajalt prahti ka üles korjanud, aga vaat linna sibiks ma hakkama ei hakka, kui linnal on oma firma, kes linnalt raha linna koristamise eest saab (ja mitte väikest). Oled sa näinud, et Sukles või Vikman oleksid seisatanud ja vedeleva jäätisepaberi maast prügikasti paneksid?

Võiks ju
Võiks ju

Võiks ju rohkem seda linnavalitsust suunata. Käisin sel nädalal mitu korda mööda Linda tänaval asuvast WC ja prügimaja hoonest. Prügi oli laiali maja ümber ja ei olnud kellegi asi. Nii kaua kui seda platsi koristas Käsu Taavi meeskond vist, oli asi enam-vähem kombes .Linnavalitsuses pole täna seesugust asjapulka, kes käiks linnas ringi lahtiste silmadega.

eheh
eheh

ja missugune moslem on nõus kristlase juurde minema 😮

lömitamine
lömitamine

nad on endid iga valitsuse ajal müünud

wpDiscuz