Haapsalu tähistab kuurordi 190. sünnipäeva tänavatoidufestivaliga

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

raamat

Suvel muutub Karja tänav kohvikute tänavaks, kuid tänavatoidufestival toob üheks päevaks vanalinna kohvikud-restorane veelgi juurde. Foto Arvo Tarmula

8. augustil tähistab Haapsalu linn kuurordi 190. sünnipäeva, korraldades tänavatoidufestivali „Haapsalu Maitsete Promenaad 2015".

Festivali ajaks suletakse keskpäevast keskööni Karja tänava Kalda tänavast Suur-Mere tänavani ja kogu ala muutub suureks välirestoraniks ning kontserdipaigaks.

Olemasolevatele restoranide kõrval tulevad välirestoranidega kohale ka Food&Mood Truck, Wagun, Uulits, Food-attack, Öku, Papa Joe Falafel ja Hummus, Gotsu, SaltStreetfood, Hapsal Dietrich, Grand Holm Marina, Beguuta taimetoit, Taksi Pubi kodutoiduhoov, Trühvel, Herman, Hugo, Cafe Tallinn ja teised.

Kodanike torni juurde on üles seatud lava kus esinevad teiste hulgas Anna Curly bänd, Tommaso Primavera, Rene Paul klaveril.

Sündmust aitab korraldada kohvik Hapsal Dietrich ning MTÜ Eesti Tänavatoidu liit.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments