Väinamere Liinid valmistuvad jaanideks

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Parvlaev Hiiumaa

Väinamere Liinid valmistub jaaniajal teenindama Kuivastu–Virtsu liini läbi aegade rekordvõimsusel. Sellega seoses tuleb liinile ka kolmas parvlaev.

Väinamere Liinide teenindusjuht Anu Hiiuväin rääkis, et kolmanda laeva lisamiseks graafikusse tuli muuta osa reiside aegu.

„See on vajalik selleks, et ennetada laevade vabagraafikule minekut tippaegadel ja tagada reisijatele kindlad väljumisajad,“ selgitas Hiiuväin. Seetõttu on ka osal ostetud e-piletitest väljumisaeg kuni 25 minuti ulatuses muutunud. Muudatus puudutab siiski ainult vähem kui kolmandikku reisidest, reisija ise oma piletiga midagi tegema ei pea.

Muudetud reiside e-pileti omanikud saavad lähiajal SMS-lühisõnumi või e-kirja vastava infoga,“ lisas Hiiuväin.

Kui liinil sõidab kolm laeva ühel ajal, on väljumiste vahed ühest sadamast tippajal vähem kui pool tundi. Sarnased sõidugraafikud on Väinamere Liinidel plaanis ka suvisel tippajal juulikuus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments