0

Haapsalus põrkas neli autot kokku

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Delfi kirjutab, et kuurortlinnas Haapsalus oli reede õhtul nelja auto ahelkokkupõrge, millest kaks osalist lähevad ilmselt mahakandmisele.

Reede õhtul kella 21 paiku toimus Haapsalus nelja auto kokkupõrge, kirjeldas Delfile pildid saatnud lugeja. Kõige ees olevale Opelile sõitis tagant sisse Cadillac. Järgmisena sündmuspaigale jõudnud Toyota Avensis hoidis Cadillaciga pikivahet, mistõttu sõitis Toyotale sisse tagaolev Audi A80.

Cadillac ja Opel said kerged kriimud. Audi läks mahakandmisele ning Toyotat ootab ilmselt sama tee.

Ükski inimene vigastada ei saanud.

Õnnetus juhtus reedel. Parandatud kell 22.38

 

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz