8

Lihula vald avas uudisteportaali

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lihula valla teataja

Täna avas Lihula vald uudiste- ja teadeteportaali Lihula Teataja, edastas valla info- ja arenguspetsialist Kristi Märk. 

„Portaali eesmärk on muuta Lihula elu puudutavad uudised ja teated nähtavamaks ning paremini kättesaadavamaks, et kõigil, kes soovivad, oleks võimalik Lihula valla elust osa saada,” ütles vallavanem Varje Ojala-Toos.

Portaali veab Lihula Kristi Märk, kes on viimasel paari korral toimetanud ka Lihula Teataja paberlehte. Lihula Teataja paberleht, mille järgmine number kannab järjekorranumbrit sada, ilmub kord kvartalis.

Uudisteportaali registreerimis- ja majutuskulud lähevad Lihula vallale aastas maksma veidi üle 80 euro.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Väga hea!
Väga hea!

See veissbuuki leht on juba kõva sõna. Tore kui valla ametlikult lehelt saab teada, millal kaltsukatesse uut kaupa tuleb ja millal turuplatsilt kardulaid või poola hilpe osta saab 🙂

Andres
Andres

Nii väikese valla nagu Lihula kohta hea saavutus ning nii sisult kui vormilt üüber hea teostus. Neile, kes vinguvad et midagi uut teada ei saanud, siis ju olete lihtsalt hästi kursis kõigega mis toimub, sest ma sain küll üksjagu infot mida varem ei teadnud kuigi kui seal ringi vaadata, siis nad ise nimetavad seda ka kogukonnaportaaliks ja selle ülesande täitmine küll hääl tasemel, sest see kuidas nad kogu info ühte kohta kokku tassinud on kõva sõna!!!

vaatasin
vaatasin

ja lugesin, mõni kirjutis pole küll enam uudis ja info on ammu aegunud

lugeja
lugeja

kujundus on mage, muidu ok

Admin
Admin

Refresh browserile aitab

Nojaa
Nojaa

Pealkirjad on teksti peal või vastupidi. Päris huvitav stiil.

Lugeja
Lugeja

Suure huviga hakkasin lugema, aga ühteki uut uudist ei leidnud, kõik juba loetud lood.

wpDiscuz