Lääne Elu paberleht laupäeval, 30. mail

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

lel3005001

Intervjuu Margus Tsahknaga

Loe Lääne Elu paberlehest, mida arvab IRLi juhiks kandideeriv Margus Tsahkna pagulastest ja kvootidest.

Haapsalu uus spaa tuleb amööbikujuline

Eskiisi järgi kerkivad Haapsalu Tagalahe äärde kaks amööbja kuju ja liigendatud korrustega hoonet. Loe Lääne Elu paberlehest, mis ajendas arhitekti sääraseid hooneid kavandama, kui palju spaa maksab ja millal valmis saab.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
haapsalust
8 aastat tagasi

Linna rahaga käiakse ümber nagu isiklikuga. Tuleb lihtsalt tahtmine iseendale preemiat maksta ja 10 tonni haihtub õhku. Sukles käib ja lunib raha lutulestike ja suveürituste jaoks, tegelikult maksab endale preemiat. Olen mitmel korral üritusi toetanud, enam mitte.

no nii
8 aastat tagasi

mida oligi vaja tõestada….ainult oma taskud täis.Ei mingit häbitunnet.Muidu küll raha pole ja linn rahalistes raskuste.Alles ju suured dividendid võetud,kas tõesti peab võtma viimase,mida veel annab võtta.Vot nüüd oleks aeg ametnikel käituda väärikalt ja loobuda preemiast,vähemalt linnapeal.Aga ei,veel vähe ja vähe….Ise endale määrame preemiad ja ise võtame vastu.See veel hullem kui vene aja.

huvitavale
8 aastat tagasi

Jõuluvana linnapeaks ja asja jätkuks nüüd Sukles Snegurutškaks. Hea ju Peterburgi ametnikele ametlikult end seesuguse nimega tutvustada. Mõelda ju, kui palju Fra Mare saab selle maskotiga jällegi uusi kliente. Snegurotška käib ametlikult linna rahakoti pealt nii suvel kui talvel Peterburgis ja Fra Marel äri õitseb.

peeter
8 aastat tagasi
Reply to  huvitavale

pigem Liina Põld ikka jätkab Snegurutška rollis ja kiilaspea Urmas Sukles peab leppima päkapiku omaga.

jüri
8 aastat tagasi

Preemiat sellele nelikule? Haapsalu linnavalitsuse mainet arvestades on see viimaste aegade kõige mannetum linnapeade koosseis. Aga kui üks saamatu sai volikogu esimeheks siis ei ole ka preemia maksmine luuseritele mingi üllatus.