Avakülg Arvamus Marju Lauristin: pagulased tuleks jaotada 1-2 pere kaupa üle Eesti
8

Marju Lauristin: pagulased tuleks jaotada 1-2 pere kaupa üle Eesti

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

ETV saade "Foorum oli eile õhtul otseeetris Brüsselist, kus Euroopa Parlamendi saadikud Kaja Kallas, Urmas Paet, Yana Toom, Tunne Kelan, Marju Lauristin ja Indrek Tarand arutasid Euroopa Komisjoni esitletud kohustuslike pagulaskvootide üle, vahendas Delfi.

Marju Lauristin (SDE) ütles, et Euroopa Komisjoni otsus ei tulnud kergelt, sest on selge, et suur osa Euroopa Liidu liikmesriikidest kvoote ei poolda. Tema hinnangul oleks olnud tore, kui olukorda saanuks lahendada vabatahtlikkuse alusel, kuid paraku on maid, nagu ka Eesti, kes pole vabatahtlikult tahtnud ses suunas midagi teha.

"Meie praegu kõneldavad arvud ei ole üle mõistuse suured – kui võtame näiteks selle 326, siis see on üks paras maakoolitäis. Kui jagaksime nad laiali, nii nagu oleks inimlik, eri kohtadesse, neil oleks pered, kes tahaks nendega tegeleda, 1-2 pere kaupa üle Eesti, siis me ei märkakski, et nad siin on," rääkis Lauristin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
!-le
!-le

Võeti meidki vastu aga mitte afrikas! Küsimus on usus.Võtame nende asemel parem 300 ukrainlast,ikkagi ühte värvi.

Tont.
Tont.

Itaalia maffia ja inimkaubitsejate koostöö ere näide. Riik,mis ei taha oma piire kaitsta ja toob oma NB! piirivalve laevadega ise moslemeid EL i,tuleks kiirkorras EL ist välja visata. Miks need põgenikud kõigest väest just Euroopasse imbuvad? Sest Aafrika riikides,kus pole sõda,ei maksta abirahasid ja ei anta tasuta elamispindu. Kuna meil valitsus enam midagi ei otsusta,siis saab oma osa ka Haapsalu. Seda enam,et nädal tagasi ütles meie linnapea Sukles,et põgenikud pole probleem. Teen ettepaneku teha viia linnavalitsus muuseumisse ja teha pagulaskeskus linnavalitsuse majja.

aga mida Peeter Olesk
aga mida Peeter Olesk

uk, belgi ja itaalia laevad käivad põhja aafrikas ja toovad immigrante euroopasse

!
!

Vastu võtma neid ikka peame.Võeti ju meidki,kui sõja eest põgeneti välisriikidesse kunagi.Ainult 300-ok!Ja mitte rohkem,vabandage väga!Kui peaks neile järgnema abikaasad,lähisugulased….,siis see arv mitmekordistub kergesti.

?
?

no siis on korras kui sa ise 300 oma juurde võtad

jah
jah

mittemoslem on kärnane koer kes tuleb hävitada

Kuldar
Kuldar

Kes küll tahaks oma perre moslemeid, siis pole kindelgi, kas homme elus oled , kui kuulevad veel, et oled kristlane, tapavad su kohe ja hõivavad su kodu

me ei märkagi et nad siin on
me ei märkagi et nad siin on

sm. johannese tütar jätkab oma isa tööd eesti anastamisel, isa tovarišid vabastasid kortereid ja maju omanikke siberisse saates, tütar tahab jätkata kommunistide ideed mitmepereliste kommunaalkorterite loomisel, kuhu siis majutada sissetugijaid

wpDiscuz