Galerii: Kuursaalis tähistatakse Haapsalu kuurordi 190. sünnipäeva

Malle-Liisa Raigla

malleliisa@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 40

Täna tähistatakse Haapsalu kuurordi 190. sünnipäeva. Haapsalu kuursaalis arutatakse siinse muda küsimusi, sest tänu ravimudale sai Haapsalust kuurortlinn.

Sõna võtsid linnajuhid, SA Läänemaa muuseumi juht Anton Pärn andis ülevaate Haapsalu kuurordi ajaloost. Päev jätkub mudateemaliste aruteludega.

Haapsalu linnapea Urmas Suklese sõnul ei ole kuurordi aastapäeva kaua tähistatud. Esimest korda tähistati kuurordi juubelit viis aastat tagasi, kui 51 inimest läksid promenaadil korraga mudavanni. 

Fotod: Arvo Tarlmula

haapsalu kuurort (1) haapsalu kuurort (2) haapsalu kuurort (3) haapsalu kuurort (4) haapsalu kuurort (5) haapsalu kuurort (6) haapsalu kuurort (7) haapsalu kuurort (8) haapsalu kuurort (9) haapsalu kuurort (10) haapsalu kuurort (11) haapsalu kuurort (12) haapsalu kuurort (13) haapsalu kuurort (14) haapsalu kuurort (15) haapsalu kuurort (16) haapsalu kuurort (17) haapsalu kuurort (18) haapsalu kuurort (19) haapsalu kuurort (20) haapsalu kuurort (21) haapsalu kuurort (22) haapsalu kuurort (23) haapsalu kuurort (24) haapsalu kuurort (25) haapsalu kuurort (26) haapsalu kuurort (27) haapsalu kuurort (28) haapsalu kuurort (29) haapsalu kuurort (30) haapsalu kuurort (31) haapsalu kuurort (32) haapsalu kuurort (33) haapsalu kuurort (34) haapsalu kuurort (35) haapsalu kuurort (36) haapsalu kuurort (37) haapsalu kuurort (38) haapsalu kuurort (39) haapsalu kuurort (40)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mailis
9 aastat tagasi

Oi, vai! Kust te ikka ja alati seda negatiivset võtate? 190 aastat on tuntud meie väikest linna kuurordina, on inimesed lähedalt ja kaugelt meie linna külastanud ja näinud, mis elu siin elatakse. Oleme uhked endiste ja praeguste tegijate üle ja oleme uhked oma linna üle ning soovime ikka jõudu ja jaksu inimestele, kes püüavad meie linna mainet hoida.Palju õnne KUURORTLINN HAAPSALU!

lofid
9 aastat tagasi

Mida te siin pidutsete, mitte mingit kuurorti ei ole see on ju kolgas.

Mihkel
9 aastat tagasi

Sa ei olegi kaineks saanud või?

...
9 aastat tagasi

Spordikoolil on seega lootust, et saavad oma võistkonda lisajõudu ja järgmisel hooajal on Risti vastu šansi.