0

Haapsalu linnavalitsuse teated

Kylaline

info@le.ee

Vaba tn 9 krundi ja lähiala detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu

Neljapäeval, 28. mail kell 16 on Haapsalu linnavalitsuse saalis Vaba tn 9 krundi ja lähiala detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu.
Planeeringuga kavandatakse munitsipaalomanduses oleva kinnistu Vaba tn 9 jagamist ja planeeritud kruntidele ehitusõiguse, sh sihtotstarbe, arhitektuursete hoonestustingimuste, kommunikatsioonide asukohtade, haljastuse ja heakorra põhimõtete, liiklus- ja parkimiskorralduse jms määramist. Planeeringuga tehakse ettepanek muuta linna üldplaneeringut. Kehtiva üldplaneeringu kohaselt on planeeritav ala looduslik haljasala, roostik ning asub ehituskeeluvööndis. Planeeringuga tehakse ettepanek muuta osa krundist ärimaaks, osa parkide ja haljasalade maaks (Aafrika rannast algav maa-ala) ja osa tootmismaaks (Haava tänava lõpus olev ala). Sellest lähtuvalt tehakse planeeringuga ettepanek üldplaneeringuga määratud ehituskeeluvööndi vähendamiseks.
Vaba tn 9 planeeringul on kaks eraldi käsitletavat ala:
1) Aafrika rannast algavale alale planeeritakse haljasalade maad ja puhkeotstarbelist ärimaad, kuhu kavandatakse ehitada veekeskust, hotelli ja puhkemajasid;
2) Haava tänava lõpus olevale tänavaäärsele alale kavandatakse linna tarbeks kaks tootmismaakrunti.
28. mail toimuval avalikul arutelul tutvustatakse 1. planeeringu ala käsitlevat eskiislahendust, millega kavandatakse ärikrunti, kuhu soovitakse ehitada veekeskust, hotelli ja puhkemajasid ning rajada pargialasid.
Eskiislahendusega saab tutvuda 19.–29.05.2015 Haapsalu linnavalitsuse fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30 ja linna kodulehel www.haapsalu.ee.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz