Lääne-Nigula vald maksis esimesed ettevõtlustoetused

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lääne-Nigula vappLääne-Nigula vallavalitsus maksis vallas tegutsevatele ettevõtjatele välja esimesed ettevõtlustoetused, teatas valla infoleht. 

Esimese valla ettevõttena otsustas vald aptilli lõpus maksta AS Linnamäe Lihatööstusele 1000 eurot messi- ja laadatoetust ning 3000 eurot ettevõtte juurdepääsutee  korrastamiseks.

Mais otsustas vallavalitsus maksta Taeblas asuvale OÜ Krabi Grupile 3000 eurot ettevõtlustoetust ruumide kohandamiseks ja OÜ Brutusele (Uus-Kalda Puhkeküla) 403 eurot elektrivõimsuse suurendamiseks.

Ettevõtlustoetust võib taotleda messidel ja laatadel osalemise kulude katteks, juurdepääsuteede korrastamiseks ja ruumide kohandamiseks ning erinevate võrguettevõtjate taristutega liitumiseks. Taotlusi hindab 5-liikmeline komisjon, kuhu kuuluvad volikogu arenduskomisjoni, revisjonikomisjoni ning vallavalitsuse poolt määratud liikmed

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Vist
8 aastat tagasi

Tundub, et hea eeskuju vist nakatab lõpuks, Vormsi vald on juba 2011 aastast saati ettevõtlustoetust maksnud, kokku vist juba üle 30000€.