6

Jaanus Sahk juhib Lääne-Nigula Varahalduse AS-i

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Jaanus Sahk

Endine maavanem Jaanus Sahk töötab 1. maist töötab Lääne-Nigula Varahalduse AS juhatuse  ainsa liikme ja juhina.

Lääne-Nigula Varahalduse nõukogu esimehe Piret Zahkna sõnul kandideeris ettevõtte juhiks kolm inimest, kuid Sahk oli neist kõige tugevam kandidaat. „Ta võlus meid ära eelkõige oma kogemusega,  jättis vestlusel väga positiivse mulje ning teadis täpselt kuhu tal tööle tuleb ja mida teha tahab,” põhjendas Zahkna valikut.

Lääne-Nigula Varahalduse esimene ülesanne on Zahkna sõnul liita kaks toimivat ettevõtet: AS Taebla Kodu ja OÜ Linnamäe Kodu ning vajadusel ettevõte reorganiseerida ja seda arendada.

Piret Zahkna sõnul on ettevõttel kaks peamist  tegevusvaldkonda — soojamajandus ja elamuhaldus. Kuigi mitmel pool on moodustatud korteriühistud, jääb Lääne-Nigula Varahalduse hallata 25 kortermaja, kus ühistuid moodustatud pole.  Ettevõttel on veidi üle kümne töötaja.  

Lääne-Nigula Varahalduse juht Jaanus Sahk on töötanud Haapsalu KEK-is, kus juhtis elamu- ja katlamajandust ning Lääne  Kaluri peaenergeetikuna. Kaks aastat töötas Sahk Rootsis ühe jõujaama käiduinsenerina. 1993 aastast 2004 aastani oli ta Lääne maavalitsuses, kus alustas nõunikuna ja lõpetas maavanemana. Pärast maavanema ametit tegeles Jaanus Sahk Ragn-Sellsis jäätmetele kasutusvõimaluste  laiendamisega  energeetikas ja  viis aastat  juhtis  EAS  riiklikku  energiatehnoloogia programmi. 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ei tea
ei tea

võiks ikkagi noorematele koha loovutada…

jumal,küll
jumal,küll

kes tal silma peal hoiaks,et kulud kuidagi kontrolli all püsiks?

kuli
kuli

´´noormees´´ jälle sooja koha leidnud.

Täpsi.
Täpsi.

No nüüd halduskulud suurenevad kordades- tean Saha laia joont- raha pillutakse sinna ja tänna.

olaf
olaf

Edu ja õnne Linnamäe, Taebla ning Palivere inimestele. Õnn on saabunud.

?
?

võlus ära???

wpDiscuz