Martnas on korjatud 212 allkirja vallavanema Tiiu Aaviku toetuseks

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

 

Tiiu AavikMartna vallavanema Tiiu Aaviku kohal püsib umbusalduse oht, sest volikogus on ülekaal umbusalduse algatanud IRLi käes.

Avalik pöördumine, mis on kavas üle anda teisipäeval kogunevale Martna volikogule, algab sõnadega: Meie, allakirjutanud toetame vallavanem Tiiu Aaviku jätkamist vallavanemana.

Allkirja andnud 212 inimest leiavad,et vallas on toimiv vallavalitsus, allasutused töötavad, Tiiu Aavik on arvestatnud reaalseid võimalusi ja vastu võtnud kaalutletud otsuseid. Marna vallas on elanikke kokku 800 ringis.

„Soovime, et säiliks stabiilsus ja alustatud projektid saaksid lõpule viidud,” seisab pöördumises.

Pöördumises kirjutatakse veel, et volikogu esimees Indrek Urbas peaks valda käsitlema kui tervikut ja jätma kõrvale isiklikud huvid, arvestama kogukonna huvide ja arvamustega. Pöördumine lõpeb sõnadega: Et Indrek Urbasel puudub rahva toetus, peaks ta tõsiselt kaaluma enda sobivust volikogu esimehe kohale.

Urbas ütles Lääne Elule, et inimestel on vabadus allkirju korjata, „mis minul neid kommenteerida”. Vallavanema võimaliku umbusaldamise kohta ütles Urbas, et volikogul on vaja teha muid hädavajalikke toiminguid, vallavanema vahetus ei ole praegu esmatähtis.

Martna volikogu pidi märtsi lõpus laiali minema, sest ei suutnud 1. aprilliks vastu võtta eelarvet. Vana koosseisu viimasel istungil andis IRLi fraktsioon sisse umbusaldusavalduse Tiiu Aavikule.

Asendusvolikogus on nüüd inimesed, kes said vaid mõne hääle, kõige vähem, ühe hääle, sai volikogu esimees Indrek Urbas.

Volikogu homse istungi päevakorras on eelarve vastuvõtmine, umbusalduamist kavas ei ole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Elanik.
8 aastat tagasi

Kui korjata allkirju inimestelt kes poldaks vallavanema tagasiastumist siis palju neid oleks – ???

Kodanik.
8 aastat tagasi

Masendav – eestlase lemmik roaks on ikka teine eestlane!Kõigil võib olla oma arvamus.See ongi normaalne – aga sõjakalt oma arvamust kellegile peale suruda ja see läbi teisiti mõtlevaid inimesi halvustada on küll alaväärsuskompleksi põdeva inimese tunnus!Rünnak on kõige parem kaits!

isik
8 aastat tagasi

Mis töötu hr.Urbas tal töökoht volikogu esimehena, kus makstakse talle kuupalka. Vähe sellest tegelevad prouaga ettevõtlusega.
Oi,oi kas meie vallarahva esindaja on väike valelik kanaajuga mehike,kes üritab lennata kõrgelt!?
Kas Hr.Ninni ego ikka kannab sellise aupaiste välja või on nendel meestel ühist?

jaminaka
8 aastat tagasi

Et kohe juhatuse liige,see uus volikogu esimees,aga ei tea ise ka ,kus kohas nimelt,no on ikka naljamees.Töötukassa asub Haapsalus,mitte Martna volikogus.

arvan,
8 aastat tagasi

et tagumine aeg on haldusreformiks, muidu need “Esna” mängud ei lõpegi.

just nii
8 aastat tagasi

Tunnen Tiiut, igati lahe naine, annaks toetava allkirja…..

nohnii
8 aastat tagasi

Alati tuleb uus ja hullem ja see et aavikust tahetakse lahti saada, siis uus vallavanem oleks hoopis hullem püään. Ja kes vähegi saab, tõmbabki sealt uttu nagu seda on teinud paljud!!!

Nalja palju
8 aastat tagasi

Äraütlemata rumalad inimesed

Endine
8 aastat tagasi

Pooldan vallavanema valmist konkursi korras. Seni ei ole seda 20 aasta jooksul Martna valas tehtud! Usun et uue juhiga tuleb ka uus mõtlemine ja peatub inimeste põgenemine sellest vallast.

isik
8 aastat tagasi

eelarve vastuvõtmise kohta pole küll päevakorras ridagi