“Aasta suurpere” konkurss ootab kandidaate järgmise nädalani

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Järgmise nädala reedeni saab esitada kandidaate Eesti lasterikaste perede liidu “Aasta suurpere” konkursile, mille eesmärk on väärtustada ning tunnustada terveid ja tugevaid suurperekondi, teatas BNS.

“Aasta suurpere” aunimetuse annavad Lasterikaste perede liit ja Bigbank perele, kus kasvab vähemalt neli last. Tiitel ja sellega kaasnev preemia 2000 eurot antakse võitjale üle 23. mail suurperepäeval Tallinna loomaaias.

“Ootame kandideerima kõiki nelja või enama lapsega Eesti peresid, kelle kõik liikmed on tublid, töökad ning teistele eeskujuks,” sõnas lasterikaste perede liidu president Aage Õunap.

Mullu valiti konkursi võitjaks kümnelapseline perekond Muru Keilast.

Kandidaate “Aasta suurpere 2015” tiitlile võivad esitada kõik Eesti asutused, ettevõtted, pereliikmed ja tuttavad Eesti lasterikaste perede liidu veebilehe www.lasterikkad.ee. Eelregistreerimine konkursile lõpeb 15. mail kell 12.

11. korda peetava suurperepäeva patroon on Urmas Vaino, toetajad on Bigbank, Tallinna loomaaed, Tallinna linnavalitsus jpt.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments