0

Lihula Alaküla tee 15a detailplaneeringu algatamine. Planeeringu eskiisi avalik arutelu

Kylaline

info@le.ee

Lihula vallavalitsus algatas 21.4.2015. a korraldusega nr 150 Lihula linnas Alaküla tee 15a kinnistu (katastritunnus 41201:001:0046, 100% elamumaa, planeeritava ala suurus 0,3 ha) detailplaneeringu. Planeeritav maa-ala asub osaliselt Pärnu-Lihula riigitee teekaitsevööndis. Detailplaneeringu eesmärk on Lihula Alaküla tee 15a kinnistu sihtotstarbe osaline muutmine (85% elamumaa, 15% ärimaa), hoonestusala, ehitusõiguse, liiklus- ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha kindlaksmääramine seoses elamu ja abihoone ehitamisega. Detailplaneeringuga ei muudeta Lihula valla üldplaneeringut. Planeeringuga kavandatud elamu ja abihoone ehitamine ei kuulu keskkonnamõju hindamise ja keskkonnajuhtimissüsteemi seaduse § 6 lõigetes 1 ja 2 loetletud olulise keskkonnamõjuga tegevuste hulka.
Reedel, 15. mail kell 15 on Lihula vallamajas (Jaama 1, Lihula) Lihula Alaküla tee 15a detailplaneeringu kinnistu detailplaneeringu eskiisi avalik arutelu. Eskiisiga on võimalik tutvuda Lihula valla interneti kodulehel www.lihula.ee.
Lihula Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz