Kullamaal joosti 28. korda maijooksu

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Laupäeval peeti Kullamaal maha 28.maijooks ja kuigi ilmataat võis osa jooksjaid ära hitmutada, tuli kohale 103 asjalist –  kes jooksis, kes kõndis ja kes oli korraldustoimkonnas. Kui algasid võistlusjooksud, oli ka vihm lõppenud. .

2-4aastased jooksid 100 m. Tublimad olid nende hulgas Hardy Priimägi, Daniel Kändla ja Lisandra Tõnsik

5-7aastased jooksid 250 m. Parimad: Rünno Raadla, Kevin Matteus ja Anett Jaanisk

7-9aastased jooksid 700 m. Võtjad tüdrukutest Carolina Treu, Kaisa-Helin Kask ja Reneti Priimägi ning poistest Kristjan Liivapalu, Kevor Jõgisalu ja Kristofer Gilden.

10-12aastaste distants oli 1200 m. Võitjad tüdrukutest Carmen Liivapalu, Marja Järv ja Anett Jaanisk ning poistest Olavi-Tanel Kask, Markus Siitmaa ja Kaspar Kirsipuu.

2,6 km distantsil olid naistest parimad Kaisa Valm, Angeelika Siitmaa ja Kädi Raadla ning meestest Ruslan Sergatšov,Egon Eichenbaum ja Virgo Raadla.

16 km läks rajale 4 naist ja 11 meest. Arvestust peeti 3 vanusegrupis, kuid päeva tublimad olid naistest Anastassia Skatško, Kadri Raadla ja Katriin Jõevee ning meestest Riho Kirsipuu, Igor Skatško ja Marten Jõevee.

Jooksu toetasid Spordiliit Läänela, Lihula TÜ, Kullamaa vald, Kullamaa Kk ja mitmed eraisikud. Jooksu peaauhinna puidust kadakase käsitöökarbi ja puidust karu valmistas Merike Salumaa.

Mai Jõevee

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments