1

Lääne Elu paberleht teisipäeval, 21. aprillil

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20150421Kolm Läänemaa parki saab korda

Kolm Läänemaa parki saavad riigilt ja eurorahast suure rahasüsti; kui lisada Ridala valla oma panus, saab maakond kahe aastaga enam kui miljoni euro võrra ilusamaks. Kallimad projektid on Haapsalu krahviaia ja Uuemõisa mõisa pargi uuendamine.

Maksutõus majutusasutuste juhte ei rõõmusta

Valitsuste kavas ülejärgmisest aastast majutusasutuste käibemaksu tõsta ei rõõmusta majutusasutuste juhte. Nii Läänemaal tegusteva Altmõisa külalistemaja perenaine Meeli Lokk kui ka spaahotelli Laine juhataja Irene Väli tõdesid, et praegustes oludes hindu tõsta ei saa, nii et maksutõus tuleb tagada kasumi arvel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
autoroller
autoroller

hea koht asendustegevusega raha kantida, aga koolilõunale lisaraha ei leita

wpDiscuz