Lääne Elu paberleht teisipäeval, 10. märtsil

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Le 20150310Otseühendus Noarootsiga

Noarootsi tammi ehitamine üle Haapsalu tagalahe on viimase 100 aasta jooksul korduvalt jutuks olnud. Nüüd on teema taas üleval. Loe homsest Lääne Elust, kes soovivad tammi rajada, kus kohast see üle lahe läheks ja millega on põhjendatud selle ehitamise vajadust.

Noorelt meistrilt tuli Haapsallu kolm pronksmedalit

Reedel ja laupäeval Tallinnas toimunud kutsemeisterlikkuse võistlustelt tõid Haapsalu kutsehariduskeskuse õpilased koju kolm kolmandat kohta. Loe homsest Lääne Elust, kes on need tublid medalile tulnud noored ja mida  sellistel võistlustel tehakse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
moto
9 aastat tagasi

mõelgem globaalselt, tegutsegem lokaalselt

Hei
9 aastat tagasi

inimesed! Valimised on selleks korraks läbi.Piirkonnas, kus ei ole midagi määratud muutuma, ei muutu ka.Tehke ristmik valmis, ehk sellega saate hakkama?

jälle uputama
9 aastat tagasi

Ei ole see laht 100 aasta jooksul kinni kasvanud ja ei kasva ka lähima 100 jooksul, eriti kui keskkonnakaitsest ei käiks üle ärihuvid. Tagalahe kõrge reostuse taga on süstemaatiline reostamine viimasel 15 aastal. Kuidas tamm muudab veerežiimi Taebla jõe ja Salajõe valgalal, seda ei oska keegi ette näha. Ühise vallapiiri saamiseks tammi ehitamine on vast kallivõitu ettevõtmine, haldusreform tehakse ära ilma selletagi ja pannakse Läänemaa vallad kõik üheks vallaks kokku. Ega Schmidt ja Kalm poleks esimesed, kes jalgsi läbi lahe jalutavad, seal lahes on jalgupidi vees roogu lõiganud mitu põlvkonda mehi, aga need mehed ei jalutanud niisama sihitult ringi, neil… Loe rohkem »

siis
9 aastat tagasi

juba parem tunnel hankosse ja rahvusvaheline lennuväli samuti kuhugi sinna, ei tasu madalalt lennata ja peenrahaga tegeleda