0

MTA peadirektor soovib avalikkuse pahameele tõttu ametist lahkuda

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Marek helm foto mtaMaksu- ja tolliameti (MTA) peadirektor Marek Helm (pildil) kohtus rahandusminister Maris Lauriga, et esitada lahkumisavaldus seoses avalikkuses kerkinud pahameelega ameti viimase aja tegevuste suhtes.

"Olen veendunud, et viimase kolme aasta jooksul on MTA meeskond just tänu kontrollipraktika põhimõttelisele muutmisele saavutanud tulemusi varimajanduse ohjamisel, alustades üle piiri veetava salakütuse, kasutatud autode, kütusepettuste ja mitmete muude teemadega," ütles Helm ameti teate vahendusel.

Helm lisas, et ametile on head tööriistad ka töötamise register ning käibedeklaratsiooni lisa uuendused, mis parendavad konkurentsiolukorda ning maksulaekumist.

"Valdav osa neist muudatustest on aga tulnud ettevõtjatega koostöös, kui mitte heakskiidul. Minu jaoks on väga oluline seoses teravalt esilekerkinud pahameelega ettevõtjatega koostööd mitte ohtu seada. Seetõttu palusin rahandusministril otsustada, kas on võimalik tekkinud olukorras jätkata ameti juhtimist," ütles ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz