4

Laupäeval ootab “Pilvede all” haapsallasi filmivõtetele

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pilvede all"Pilvede all": miks Piret tihti Haapsalus käib? Foto: Kanal 2

Laupäeval ootab sarja „Pilvede all“ meeskond haapsallasi filmivõtetele.

„Oleme juba sel laupäeval, 28. veebruaril, Haapsalus filmimas ning kutsume Sind võttele! Linnakodanikud saavad kehastuda… linnakodanikeks. Lisaks on pansionaadis pakkuda hooldaja roll,“ teatati sarja Facebooki-lehel.

Sarja „Pilvede all“ esimene osa oli Kanal 2 eetris 8. septembril 2010, sama aasta oktoobris oli sarja sarjal rekordarv vaatajaid – 230 000.

Haapsalu linnavalitsus otsustas sarjategijaid 2013. aastal Haapsalu tuntuse suurendamise eest tänada ning andis “Pilvede all” meeskonnale Alveri preemia.

“See, mida “Pilvede all” on kahe aastaga Haapsalu linna jaoks teinud, on märkimisväärne,” ütles linnapea Urmas Sukles toona. Ta lisas, et näiteks Fra Mares puhkavad inimesed paluvad näidata ruume, kus telesarja filmitud on.

Produtsent Toomas Kirssi võlus Haapsalu juures eelkõige linna mitmekülgsus, lihtsus, ajalugu ja ilu. Samuti selle pealinnalähedus. “Tegime siin ükskord “Kelgukoeri”, kohalik rahvas oli nii koostööaldis ja kui hakkasime uuele sarjale sobivat võttekohta otsima, oli Haapsalu meie esimene valik,” räägikis Kirss.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
tundmatu
tundmatu

16.50-18.00 Africa ees.

Memm taadile
Memm taadile

Taat, ava FB link, mis selles artiklis tumesinise kirjaga. Seal on info, kuidas sa seda teada saad, kuhu ja mis kell. Nii et kohtumiseni – õigel ajal õiges kohas.

aga
aga

kui pole fb d

taat
taat

Aga kuhu ja mis kellaks tuleb tulla….

wpDiscuz