Kinnisel parteikoosolekul arutletakse Haapsalu ja Läänemaa olulistel teemadel

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lauri Luik. Foto: Urmas Lauri

Taavi Rõivas Haapsalus 056 Lauri Luik (4)"Sama tähtis on ka see, et inimesed saaksid ministrilt otse küsida ning oma ettepanekuid esitada," ütles Lauri Luik. Foto: Urmas Lauri

Täna pärastlõunal toimub Haapslu volikogu saalis Reformierakonna koosolek, kus koos reformierakondlasest keskkonnaministri Mati Raidmaga arutletakse Haapslu Tagalahe teemadel ning räägitakse ka Kiltsi tööstuspargi rajamisest. Parteikoosolek on kinnine ning ajakirjandust sinna ligi ei lasta.

Eile levitas Reformierakonna Läänemaa arendusjuht Tõnu Parbus pressiteadet „Keskkonnaminister Mati Raidma külastab homme Lauri Luige kutsel Läänemaad“. Täna selgus, et Haapsalu ja Ridala valla jaoks olulistel teemadel toimub arutelu Haapsalu linnavolikogu saalis, kuid nõupidamine on kinnine.

Ajakirjanikele annab minister intervjuu pärast nõupidamist, koosolekule ajakirjanikke ei ootada, ütles Parbus ajakirjaniku uudistamiise peale, et mis kell ja kus olulustel teemadel vesteldakse.

Visiidi käigus toimub Haapsalu linnapea Urmas Suklese ettepanekul arutelu Haapsalu Tagalahe olukorra üle ning koos püütakse leida edasisi võimalusi praeguse olukorra parandamiseks, teatas Parbus eile ja lisas, et Ridala vallavolikogu arengukomisjoni liikme Reimo Nebokati ettepanekul arutatakse ka Kiltsi tööstusala projekti.

„Kuna mõlemad teemad puudutavad nii Haapsalut kui ka Ridalat, siis on arutelud ühendatud ja lisaks ettepaneku tegijatele on kaasatud arutellu Haapsalu linnavalitsus, Ridala vallavalitsus ja Läänemaa arenduskeskus,“ taatas Tõnu Parbus eile, jättes täpsustamata kus ja millal õhisarutelu toimub.

Ministri Läänemaale kutsunud Lauri Luige sõnul on sellised visiidid väga olulised. „Pean oluliseks, et ka vabariigi valitsuse liikmed oleksid kursis meie maakonna edusammude ja väljakutsetega. Sama tähtis on ka see, et inimesed saaksid ministrilt otse küsida ning oma ettepanekuid esitada. Seetõttu katsume võimalikult tihti valitsuse liikmete visiite Läänemaale korraldada,“ ütles Luik pressiteate vahendusel.

Tõnu Parbus selgitas, et linnavolikogu saalis peetav nõupidamine pole siiski parteikoosolek vaid töökoosolek, kus osalevad asjast huvitatud osapooled.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
müüa dek seade
9 aastat tagasi

müüa dek seade millega võimalik kommija 30m2 asukohaga tuvastada. 3500.-

mõtetu
9 aastat tagasi

mull ajakirjanuku poolt. Uskumatud ajakirjanikud !

Karilaidi kampaaniast
9 aastat tagasi

kas Savisaar maksab? või Haapsalu linn? Karilaidi kampaaniast tahaks teada…!!!

Andres-Indrek
9 aastat tagasi

mõttetud geid…

fra mahrest
9 aastat tagasi

tahan ka teada, kes maksab Karilaiu bänneri eest. kas volikogu? kas linnavalitsus?

Kärt
9 aastat tagasi

Tahaks väga teada, kes Karilaiu bänneri eest maksab. Kas arve esitatakse linnavalitsusele või maksab mees omast taskust?

Hg
9 aastat tagasi

Tagalaht=mudamaardla=framare= suklese ärihuvid.
Kogu arutelu seega peamiselt suklese ärihuvide teemal.
Moepärast kiltsi tööstuspargist ka natuke, et koosoleku eesmärk väga ilmselge välja ei paistaks.

yamaha
9 aastat tagasi

Vastik kamp!

miks
9 aastat tagasi

oimu lokid ja vildist kübar on pildi pealt puudu.

Keskkonnaministri tänasest visiidist: oleme kõigile huvilistele avatud | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] Lääne Elu internetiportaalis avaldatud uudis keskkonnaminister Mati Raidma visiidist Läänemaale vajab pisut täiendamist ja […]