2

Haapsalu Tagalahe ja Kiltsi tööstusala arutelul osaleb ka keskkonnaminister Mati Raidma

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Keskkonnaminister Mati Raidma osaleb homme Haapsalu linnavalitsuses korraldataval Tagalahe olukorra ning Kiltsi tööstusala projekti arutelul, teatas Reformierakonna Läänemaa arendusjuht Tõnu Parbus.

Visiidi käigus arutletakse Haapsalu Tagalahe olukorra üle ning koos püütakse leida edasisi võimalusi praeguse olukorra parandamiseks. „Tagalahe olukord on muutunud väga halvaks. Selleks, et Tagalaht kinni ei kasvaks, tuleb keskkonnaministeeriumiga läbi rääkida, millised on võimalused edasisteks käikudeks,“ ütles Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

Ridala vallavolikogu arengukomisjoni liige Reimo Nebokat soovib arutada Kiltsi tööstusala projekti. „Kiltsi tööstus- ja ettevõtluspiirkonna arendus, mis võib tööd anda sajale inimesele, on takerdunud maaküsimustesse. Usun, et maaküsimus saab lahendatud, kui leiame võimaluse luua omavalitsuste ja ministeeriumi koostöös sihtasutuse, kelle ülesandeks saab olema tööstuspargi väljaarendamine. Sarnane pretsedent on ju Ida-Virumaal loodud,“ sõnas Nebokat ja lisas, et Kiltsi tööstusala väljaarendamise tõenäosust suurendab ka antud projekti lisamine konkurentsivõime investeeringumeetmest võimalike rahasaajate nimekirja.

Kuna mõlemad teemad puudutavad nii Haapsalut kui ka Ridalat, siis on arutelud ühendatud, arutellu on kaasatud Haapsalu linnavalitsus, Ridala vallavalitsus ja Läänemaa arenduskeskus.

Õhtul kell kuus kohtub minister Raidma koos riigikogu kultuurikomisjoni esimehe Lauri Luigega Kullamaa kultuurimajas maaomanike ja jahimeestega. Arutlusele tuleb muude teemade kõrval ka jahi- ning maaseadus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
Kinnisel parteikoosolekul arutletakse Haapsalu ja Läänemaa olulistel teemadel | Lääne Elu

[…] levitas Reformierakonna Läänemaa arendusjuht Tõnu Parbus pressiteadet „Keskkonnaminister Mati Raidma külastab homme Lauri Luige kutsel Läänemaad“. Täna selgus, et Haapsalu ja Ridala valla […]

laiba elustamine
laiba elustamine

külvivolinikud kolhoose loomas

wpDiscuz