0

Lääne Elu paberleht laupäeval, 24. jaanuaril

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Le 20150124* Haapsalu aukodaniku kandidaat on Haapsalu Püha Johannese koguduse õpetaja, Lääne praostkonna praost, konsistooriumi assessor Tiit Salumäe. Tiitlist teada saades märkis Salumäe esimese emotsioonina aukartust, sest tegemist on väga vana ja väärika linnaga. Salumäe oleks Haapsalu seitsmes aukodanik ja astuks ühte ritta selliste meeste ja naistega nagu Aksel Vaigur, Evald Okas, Heino Noor, Ilon Wikland, Erich Jaansoo ja Andres Lipstok.

* Haapsalu volikogu IRLi fraktsiooni liige Tiit Moor esitas volikogu juhatusele avalduse liitumaks keskfraktsiooniga. IRLi fraktsioon kuulis sellest alles Lääne Elu käest.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz