Vallavanema aasta: Arno Peksar, Hanila vallavanem

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Arno Peksar (2)Hanila vallavanem Arno Peksar. Foto: Arvo Tarmula

Mis jääb meelde lõppenud aastast ja mida tõotab uus aasta?

Kõige intensiivsema liiklusega külateede majadevahelised lõigud said tolmuvaba katte alla. Näiteks Esivere külas ja Pajumaa külas. Seda oleme oodanud nii kaua, kui on olnud tolmu.

Ka see, et vahetasime vedelküttekatlad pelletikatelde vastu. Järgmisel aastal teeb Eesti riik ju väga järske liigutusi (uuest aastat ei tohi enam kasutada odavamat erimärgistusega vedelkütust, mis tähendab küttehindade hüppelist kasvu – toim.). Kuna kõik loevad kangesti sente, kipub omavalitsuste koostöö olema vaevaline.

Isiklikult oli 2014 töine. Meelelahutusliku poole pealt oli aga meeldejääv, et sain käia looduses. Alguses arvasin, et tegelen võib-olla kolm aastat aktiivsemalt orhideedega, aga see on vist ikka pikem projekt.

2015. aasta toob suuresti ettevalmistusi, et saada algaval finantsperioodil investeeringuid. See tuleb ettevalmistusaasta. Näiteks Virtsu ettevõtluskeskusega seonduv.

Arno Peksar, Hanila vallavanem

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments