Lääne Elu paberleht teisipäeval, 16. detsembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20141216

IRLi valimisnimekiri

Isamaa ja Res Publica Liidu volikogu kinnitas laupäeval erakonna nimekirja riigikogu valimisteks. Lääne-Eesti valimisringkonnas nr 5 pürib riigikokku kaheksa inimest, esinumber on saarlane Raivo Aeg. Läänlasi on kandideerimas kolm. 

IRList mõne aasta eest välja astunud Andres Ammas leiab, et nimekiri on poliittehnoloogiliselt hästi läbi mõeldud, et tagada ka neile respublikaanidele pääs riigikokku, kes piirkonnamandaati ei pruugi saada.

Kaitseta laevakaitsjad

Aidi Vallik kirjutab neljateistkümnest Indias kinni peetavast laevakaitsjast, kes juba teised jõulud on sunnitud veetma perest ja kodust eemal, inimõigustest ilmajäetuna. "Mis kafkalik protsess see ometi on, mis õigeksmõistetud mehi õigeks pole mõistnud ja minna lasknud? Kuidas saab 21. sajandil olla maailmas veel võimalik niisugune riiklikul tasandil inimõiguste rikkumine?" küsib Vallik.

Palivere kooli ohtlikud aknaaugud

Käik lastevanemate koosolekule sundis Palivere kooli ühe lapsevanema nädalaks haigevoodisse ja päris korras pole mehe tervis siiani. Koosolekult  koju minema asutanud 41aastane mees kukkus koolimaja seina ääres olevasse katmata keldriakna auku. Kool endal süüd ei näed.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Palun
9 aastat tagasi

Saaks jõuluks koju.

ups
9 aastat tagasi

Palivere kui auguvere….Auke on kahjuks mujalgi ka kõige käidavama koha peal.Taskulamp pihku ja uurima…Soovin kiiret paranemist.

läänlane
9 aastat tagasi

Pihlakaõgijad olid siin juba eelmisel nädalal.