TV 10 Olümpiastardi esimesel etapil olid hoos teivashüppajad

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tublimad teivashüppajad Kati Olesk, Maily Märss ja Annabel Moor foto Kaja LadvaTublimad teivashüppajad Kati Olesk, Maily Märss ja Annabel Moor. Foto Kaja Ladva

TV 10 Olümpiastardi esimene etapp toimus Tartus. Haapsalu põhikooli võistkond, kes saavutas mullu teise koha, alustas esimest etappi veidi tagasihoidlikumalt.

Parimad tulemused tulid kuni 12aastaste tüdrukute teivashüppes. Annabel Moor ületas 2.10 ning sai kõrge neljanda koha. Maily Märss Ridala põhikoolist oli sama tulemusega viies.

60 m jooksus sai meie parimana Moona Maria Ernets 46. koha 75 võistleja seas.

Vanemate tüdrukute teivashüppes ületas Kati Olesk 2.41 ja sai kuuenda koha. Eliis-Maria Koit ja Hanna-Liisa Salf hüppasid 2.31 ning jagasi üheksandat kohta. 6 0m jooksus sai Kati Olesk 97 võistleja seas 40. koha.

Nooremate poiste kuulitõukes sai Robin Särg meie parimana 36. koha tulemusega 6.42. 60 m jooksus sai Erko Puskar ajaga 9,38 31. koha.

Vanemate poiste 60 m jooksus oli parim Marko Kütt, saavutades ajaga 8,89 48. koha.

Haapsalu põhikooli võistkond on peale esimest etappi 22. kohal.

Kaja Ladva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments