EE: Eesti modelli surma saladus Malaisias

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

EE modelli surm 001Eesti Ekspress, 10. detsember 2014. Repro: Urmas Lauri

Haapsalust pärit vabakutseline modell Regina Soosalu suri 1. juulil Malaisias. Kui algselt arvati, et naine uppus, siis nüüd käsitleb kohalik politsei juhtunut kuritööna ning on vahistanud kuus isikut, kirjutas Lääne Elu 9. juulil. Soosalu perekond sai sellest alles nädal hiljem teada. „Sotsiaalmeedia kaudu,“ ütles neiu lähedane Lääne Elule.

"Kas eestlanna Regina Soosalu salapärane uppumine Malaisias, aristokraatlikul Rawa saarel mätsitakse kinni," küsib Malaisias asja uurimas käiinud ajakirjanik Krister Kivi tänases Eesti Ekspressis.

1. juulil 2014 suri sellel saarekesel Regina Soosalu (kes 7. detsembril saanuks 30aastaseks), Eesti kodanik, keda ajakirjandus tituleeris meeleldi “Eesti modelliks”, kuigi Tallinna moe- ja modelliringkondades tema tegemistest palju ei teatud. Rannalt leitud laibal olid ­kummalised haavad. Regina boyfriend, Johori valitseva sultani veresugulane ­Tunku Alang Reza võeti koos sõpradega vahi alla.

Edasi lugege Eesti Ekspressist.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments