Kultuurikeskuses on homme suur tervisekonverents

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Talis Vare

Terviseedenduse ja rehabilitatsiooni kompententsikeskuse direktor Talis Vare. Foto: arhiiv.

Terviseedenduse ja rehabilitatsiooni kompententsikeskus korraldab homme Haapsalu kultuurikeskuses suure konverentsi, millega antakse ülevaade kompetentsikeskuse tööst viimase kolme aasta jooksul.

"Eelnevaid konverentse ja seminare oleme pidanud valdkondade kaupa, aga see on esimene kord, kui toome [eri] valdkonnad ühte saali. Räägime kuhu oleme jõudnud oma töödega ja päeva lõpus on plaan kavandada ka järgnevat perioodi, arutleda selle üle," ütles kompetentsikeskuse direktor Talis Vare.

Päeva esimeses pooles kuuleb mitut ettekannet ravimudast. Pärastlõunal on tähelepanu all aga näiteks pea- ja seljaaju kahjustustega inimeste taastusravi.

Kokkuvõtva konverentsi idee sündis Vare sõnul sellest, et kompetentsikeskuse esimene rahastusperiood on läbi saamas. Algselt pidi kompetentsikeskuse projekt kestma käesoleva aasta lõpuni. Vare lootis, et nad saavad veel pool aastat pikendust.

"See vastus on veel hetkel tulemata, aga tõenäosus on suur," ütles Vare projekti pikendamise kohta. Ühtlasi valmistutakse uueks Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse kompetentsikeskuste meetme vooruks.

"Praegu täpset infot ei ole, aga [2015.] aasta teises pooles peaks avanema kompetentsikeskuste meede uuesti," lausus Vare.

Homsele konverentsile oli kolmapäeva pärastlõunaks registreerunud ligi 70 inimest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments