Loovtöötoas kavandatakse uusi Läänemaa meeneid

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

kuur

Tallinna ülikooli Haapsalu kolledž korraldab koostöös Haapsalu kutsehariduskeskusega 5.-12. detsembrini kestva loomeürituse [Ku:r] 3, kus võivad osaleda kõik Läänemaal elavad või muul moel Läänemaaga seotud inimesed.

Osalejad jagatakse meeskondadesse, kes hakkavad kavandama ja meisterdama meeneid, mis peaksid iseloomustama Läänemaad. Haapsalu kolldeži arendusspetsialist Heli Kaldas arvas, et ühes meeskonnas võiks olla 4-5 inimest.

"See, kuidas nad seda teevad, kujuneb välja peale esimest korda, kui näeb, milline spetsialiteet kellegil on. Võib-olla mõni teeb midagi puidust, teine on võib-olla spetsialiseerinud villale," ütles Kaldas.

Eelmistes [Ku:r]'i töötubades on täiustatud Terviseedenduse ja Rehabilitatsiooni Kompetentsikeskuse poolt disainitud käte mudavanni ning koostöös maanteametiga on püütud leida võimalusi, kuidas teha liiklejaid paremini nähtavaks.

"See on loovürituste sari, mida oleme hakkanud tegema, et integreerida omavahel erinevaid erialasid," lausus Kaldas [Ku:r]'i kohta.

Valminud esemed lähevad peale töötoa lõppu näitusele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments