Lääne Elu paberleht laupäeval, 15. novembril

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Le 20141115Kellassepatöö pealpool pilvi

Urmas Lauri reportaaž sellest, kuidas käis Aulepa tuulepargis tuuliku remont, mis on sama peen ettevõtmine kui kellassepatöö. 

Kuigi kella vidinad on imepisikesed ning 50meetriste tiibadega tuuliku rootor hiigelsuur, nõuavad mõlemad ametid külma närvi, teravat silma ning hinge kinnipidamist või tuuletut ilma. 

Remondiks vajalik hiiglaslik kraana toodi kohale Rootsist jupikaupa ning selle kokkumonteerimine võttis aega nädala.

Loe homsest Lääne Elust, kuidas tehti tööd 100 meetri kõrgusel.

EKRE loodab Ojulandiga leivad ühte kappi panna

Konservatiivse rahvaerakonna juht Mart Helme sõnul käivad nende erakonnal läbirääkimised Rahva ühtsuse erakonnaga, et kevadistel Riigikoguvalimistel tulla välja ühtse nimekirjaga.

Loe homsest Lääne Elust, millega Helme seda käiku põhjendab.

Tõnis Palts ei kandideeri riigikokku

IRLi Saare-, Lääne- ja Hiiumaa esinumbrina pürib Riigikokku endine kaitsepolitsei peadirektor Raivo Aeg. IRLi raudvara Tõnis Palts ei kandideeri nendel riigikogu valimistel.

Loe homsest Lääne Elust, kes on need läänlased, kes kandideerivad IRLi ridades Riigikokku.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ummamuudu
9 aastat tagasi

Juhan, mis sa niisama jaurad- too oma unistuste mees või naine välja, kes on inimene, keda sina tahaksid kandeerimas näha.
Mina usun, et poliitikud algselt tahavadki parimat, aga nad unustavad, et pole üksi ning selle, et maailm on pidevas muutumises. Me ei saa kunagi teada, missugune oleks meie elu siis kui see Tartu kommunist poleks olnud valitsuses. Hea saab olla ainult halva arvel ärge seda unustage. Kui midagi poleks peidetud, siis poleks uutel poistel ka midagi lubada, et mina toon selle saladuse sealt põhjast välja.

Juhan
9 aastat tagasi

Ega see veel ei tähenda, et KAPO juht sai IRL -i esinumbriks, et rahvas nüüd valibki ta riigikokku, kes keelab tal muidugi kandideerimast ja unistamast!
Aitab juba ühest Tartu endisest kommunistist, kes ca 10 aastat laastas ja ajas udujuttu, et Eesti on peagi viie rikkama Euroopa riigi hulgas, ise pani putket Brüsselisse nagu endine Eesti panga president Siim Kallas pihta pandud 10 000 tuhande USA dollariga.
Nüüd ka Saaremaa politruk trügib Toompeale.