Naised küttisid neli põtra

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Laupäeval Ridala vallas peetud üle-eestiine jahiüritus „Jahis ainult naised“ oli väga edukas, sest kokku lasti neli põtra. „Täitsa ilusti läks,“ ütles Haapsalu jahiseltsi juht Arvo Kuslap.

Kuslapi sõnul peeti kokku kolm aju. „Esimeses ajus oli üks noor [põdra]pull, pooleteiseaastane. Järgmises ajus oli kaheharuline põdrapull ja siis viimases ajus oli kaks põdralehma,“ lausus Kuslap.

Kuslapi sõnul oli tulemus väga hea. Jahinaised olid Kuslapile kinnitanud, et sama ürituse raames pole varasematel aastatel nii palju põtru lastud. Ilm oli Kuslapi sõnul hea.

„Tuult oli natuke, aga muidu oli kuiv ja plusskraadid. Kõik oli väga OK,“ ütles Kuslap. 

Laupäeval peetud "Jahis ainult naised" oli järjekorras juba viies. Tänavu osales seal 44 jahinaist. Loe jahi kohta lisaks ka siit.

Fotod: Vendo Jugapuu.

jahinaised5 jahinaised4 jahinaised3 jahinaised2 jahinaised1 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
tola
tola

nii sexi. Mulle meeldib põdravorst.

Juhan
Juhan

Naised tehke lapsi ja sünnitage rohkem lapsi, naised jäägu ikka naisteks, mitte mõrtsukateks, vaadake, millised te välja näete nagu läbi k…. jätan parem kirjutamata.
Soola teile tagumikku, võib-olla siis tuleb tarkust p…. st pähe.

Mujalt
Mujalt

Igavesti tublid naised! Ma olen täiesti nõus kõigega mida Piinlik kirjutas!

enamus
enamus

siin taimetoitlased tundub 🙂

Karla
Karla

Eile ajasin alla paar tuvi. Oli teisi liiga palju tee peal, hakkasid juba närvidele käima. Ma nüüd ka suur loodusesõber ju, hoian tuvide arvukust tasakaalus.

hmm
hmm

ilmselt ikka ei süüdistata jahimehi, kui põder autole ette hüppab. Süüdi tavaliselt ilmastik, valesti valitud kiirus jne. Puudega sündinud laste allaviskamine kaljult oli ka vana tava. aeg on natuke suuremaks kasvada- hingelt, südamelt ja mõistuselt.

kurvale
kurvale

Kurb võiks ennast tegelike jahikommetega kurssi viia. Praegu näitab ta oma täielikku võhiklikkust. Ka jahifotode tegemine on väga vana tava. Minu perekonna-arhiivis on selliseid fotosid eelmise sajandi algusest. Kui kurvale ja teistele halvustajatele põder auto ette hüppaks, kas siis ka selline halamine käiks. Siis olete esimesed, kes jahimehi süüdistama hakkavad, et nad piisavalt ei küti.

?piinlik
?piinlik

“Täitsa ilusti läks”, neli looma tapeti. Mis haigus see on selline?

kurb
kurb

jah, selliseid asju ei peaks reklaamima, hõiskama, et oi kui tore päev oli, neli laipa käes. Olgu mis on, kogu see jutt arvukuse reguleerimisest jäägu sinnapaika, aga kui tõepoolest loomast jahi käigus lugu peetakse, siis ei tehta tema surmamisest palagani. Millegipärast on meil aga väga moes, kujundada jahist “üritus”, mida siis suure lustiga ja rõõmuga veel avalikkusele demonstreeritakse. Eriti “lugupidav” on tapetuga fotodel poseerimine- tõesti- kas on millegi üle uhkust tunda? Lugupidamist selline käitumine küll ei näida. Ajujaht omakorda on üks kõige lugupidamatuid jahipidamiseviise üldse. Loomal ei ole mingit shanssi…

sa
sa

aivar oled puhas sooda, muud ei mitte midagi, lase õlut edasi

aivar
aivar

selliste naiste lapsed pärast lasevav koolides õpetajaid,on aga värdjad küll.

Piinlik
Piinlik

Jahimehed, jahinaised ja nende lapsed on inimesed, kes austavad ja hoiavad loodust, järgivad ürgseid tavasid, reguleerivad loomade arvukust. See kõik on normaalne ja eluliselt oluline ning väga tänuväärne töö.Need mehed, naised ja nende lapsed teavad väiksest peale, milleks relv on. Riskirühmaks on pigem ikka need vanemad ja nende lapsed, kes ei saa aru, miks ja milleks relva kasutatakse ja selle asemel, et reaalset maailma tajuda, püüavad kommentaarumites teisi halvustada. Parem püüa ennast asjaga kurssi viia ja vänem negatiivset energiat luua 🙂

wpDiscuz