Naised küttisid neli põtra

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 5

Laupäeval Ridala vallas peetud üle-eestiine jahiüritus „Jahis ainult naised“ oli väga edukas, sest kokku lasti neli põtra. „Täitsa ilusti läks,“ ütles Haapsalu jahiseltsi juht Arvo Kuslap.

Kuslapi sõnul peeti kokku kolm aju. „Esimeses ajus oli üks noor [põdra]pull, pooleteiseaastane. Järgmises ajus oli kaheharuline põdrapull ja siis viimases ajus oli kaks põdralehma,“ lausus Kuslap.

Kuslapi sõnul oli tulemus väga hea. Jahinaised olid Kuslapile kinnitanud, et sama ürituse raames pole varasematel aastatel nii palju põtru lastud. Ilm oli Kuslapi sõnul hea.

„Tuult oli natuke, aga muidu oli kuiv ja plusskraadid. Kõik oli väga OK,“ ütles Kuslap. 

Laupäeval peetud "Jahis ainult naised" oli järjekorras juba viies. Tänavu osales seal 44 jahinaist. Loe jahi kohta lisaks ka siit.

Fotod: Vendo Jugapuu.

jahinaised5 jahinaised4 jahinaised3 jahinaised2 jahinaised1 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
tola
9 aastat tagasi

nii sexi. Mulle meeldib põdravorst.

Juhan
9 aastat tagasi

Naised tehke lapsi ja sünnitage rohkem lapsi, naised jäägu ikka naisteks, mitte mõrtsukateks, vaadake, millised te välja näete nagu läbi k…. jätan parem kirjutamata.
Soola teile tagumikku, võib-olla siis tuleb tarkust p…. st pähe.

Mujalt
9 aastat tagasi

Igavesti tublid naised! Ma olen täiesti nõus kõigega mida Piinlik kirjutas!

enamus
9 aastat tagasi

siin taimetoitlased tundub 🙂

Karla
9 aastat tagasi

Eile ajasin alla paar tuvi. Oli teisi liiga palju tee peal, hakkasid juba närvidele käima. Ma nüüd ka suur loodusesõber ju, hoian tuvide arvukust tasakaalus.

hmm
9 aastat tagasi

ilmselt ikka ei süüdistata jahimehi, kui põder autole ette hüppab. Süüdi tavaliselt ilmastik, valesti valitud kiirus jne. Puudega sündinud laste allaviskamine kaljult oli ka vana tava. aeg on natuke suuremaks kasvada- hingelt, südamelt ja mõistuselt.

kurvale
9 aastat tagasi

Kurb võiks ennast tegelike jahikommetega kurssi viia. Praegu näitab ta oma täielikku võhiklikkust. Ka jahifotode tegemine on väga vana tava. Minu perekonna-arhiivis on selliseid fotosid eelmise sajandi algusest. Kui kurvale ja teistele halvustajatele põder auto ette hüppaks, kas siis ka selline halamine käiks. Siis olete esimesed, kes jahimehi süüdistama hakkavad, et nad piisavalt ei küti.

?piinlik
9 aastat tagasi

“Täitsa ilusti läks”, neli looma tapeti. Mis haigus see on selline?

kurb
9 aastat tagasi
Reply to  ?piinlik

jah, selliseid asju ei peaks reklaamima, hõiskama, et oi kui tore päev oli, neli laipa käes. Olgu mis on, kogu see jutt arvukuse reguleerimisest jäägu sinnapaika, aga kui tõepoolest loomast jahi käigus lugu peetakse, siis ei tehta tema surmamisest palagani. Millegipärast on meil aga väga moes, kujundada jahist “üritus”, mida siis suure lustiga ja rõõmuga veel avalikkusele demonstreeritakse. Eriti “lugupidav” on tapetuga fotodel poseerimine- tõesti- kas on millegi üle uhkust tunda? Lugupidamist selline käitumine küll ei näida. Ajujaht omakorda on üks kõige lugupidamatuid jahipidamiseviise üldse. Loomal ei ole mingit shanssi…

sa
9 aastat tagasi

aivar oled puhas sooda, muud ei mitte midagi, lase õlut edasi

aivar
9 aastat tagasi

selliste naiste lapsed pärast lasevav koolides õpetajaid,on aga värdjad küll.

Piinlik
9 aastat tagasi
Reply to  aivar

Jahimehed, jahinaised ja nende lapsed on inimesed, kes austavad ja hoiavad loodust, järgivad ürgseid tavasid, reguleerivad loomade arvukust. See kõik on normaalne ja eluliselt oluline ning väga tänuväärne töö.Need mehed, naised ja nende lapsed teavad väiksest peale, milleks relv on. Riskirühmaks on pigem ikka need vanemad ja nende lapsed, kes ei saa aru, miks ja milleks relva kasutatakse ja selle asemel, et reaalset maailma tajuda, püüavad kommentaarumites teisi halvustada. Parem püüa ennast asjaga kurssi viia ja vänem negatiivset energiat luua 🙂