Saareväli ehitab Haapsalu postimaja kaks korda suuremaks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Saareväljade ja Reio Engmanni ühine kinnisvarafirma SRS Kaubandus tahab ehitada Haapsalu postkontori kaks korda mahukamaks.

Haapsalu linnavalitsuse poolt avaldatud eskiiside järgi tuleb praeguse postimaja taha haljasalale ja parkimisplatsile mahukas juurdeehitus, kuhu saavad ruumid kauplused ja teenimdusasutused. Parkimiskohad on kavandatud nii maja ette kui ka taha.

Postimajas on juba praegu mitu rendipinda büroodele ja ka hambaarstile.

Saareväljade ettevõte ostis Eesti Postilt Haapsalu postimaja märtsis 2010. Postiteenuse pakkumist jätkati samas hoones senisest väiksemal pinnal, hoone teisel korrusel arendatakse büroopindu.

SRS Kaubandus tegeleb kinnisvarainvesteeringutega. Haapsallu registreeritud ettevõtte juhatuses on Ott, Siim ja Sulev Saareväli ning Reio Engman.
Aadressil Nurme 2 on postkontor tegutsenud 1998. aasta juunist, aastatel 1963-1997 oli seal Haapsalu I Lastepäevakodu.

image image image

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vanamees
9 aastat tagasi

Ärge teie parkimise pärast muretsege: kui parklat pole, siis rahvas ei tule. Kogu tõde. Järelikult tehakse ka parkla. kas maa alla või katusele või kohe leti ette…

kunn
9 aastat tagasi

Pole selle parkimisega praegu mingit probleemi ja postimaja taga on ruumi küllalt. Nad on kindlasti selle peale ka mõelnud. Iseasi on muidugi see, et mis äripinnad nad sinna ehitavad. Vaevalt, et mingit toidupoodi sinna vaja on.

viuhti::;)
9 aastat tagasi

Just tore et kaubanduskeskus. Saab tööd juurde::;)

Kodanik
9 aastat tagasi

Parkimine on tänapäeval peamine, et inimesed keskust külastaks. Kaubamaja on oma parkimise nurka juba mängunud, sama viga korrata on väga vastutustundetu. Kui vaadata maja juurdeehituse mahtu, siis parkimine on lükatud võõrale maale, kus praegu on Kaubamaja töötajate autod. Aga arvestamata on see, et sellesse keskusesse on vaja ca 20 töötajate parkimiskohta. Kui need 20 paigutatakse ära Postimaja krundile on väga hea, rohkem ruumi ei ole seal. Kliendid- külastajad vaadaku ise. Ei piisa sinna tunni parkimisest enam. Teeksin ettepaneku AT ja Postimaja vahele parkimismaja ehitamise vajalikuse. Korrus maa alla ja kaks korrust maa peale. See lahendaks palju. Selle peaks ehitama arendaja… Loe rohkem »

Tont.
9 aastat tagasi

Hea algatus,edu! Ja suur sarnasus Sitsiilia maffiaga,kus poliitika ja äri olid väga läbi põimunud….

m
9 aastat tagasi

Igati teretulnud!

luxsuv+linn
9 aastat tagasi

engman segumees saareväli kelluga.

mõni luksuspood ehk
9 aastat tagasi

Ei mina usu, et seal kaubanduspinnal piima ja vorsti müüma hakatakse. Nii et ega parkimine seal nii massiliseks lähegi.

ei saa aru või????
9 aastat tagasi

artiklis oli ju kirjas,et tulevad parkimiskohad…..Haapsalu on nii väike linn,et seal võib vabalt jala käia,v.a.maainimesed,kes linna tulevad.

jaan
9 aastat tagasi

Kas mingit parkimiskohtade normi polegi