Marju Viitmaa sai Lääne maavalitsuse tänukirja

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

viitmaa

Marju Viitmaa. Foto: Arvo Tarmula.

Eile tänati Haapsalu kultuurikeskuses XXVI tantsu- ja XIX laulupeol osalenud Läänemaa kollektiive ja ürituse korraldusliku poolega seotud inimesi, teatas Lääne Maavalitsus

Lääne maakonna kultuurielu pikaajalise edendamise eest sai maavalitsuse tänukirja Marju Viitmaa. Viitmaa töötab Rahvakultuuri keskuse spetsialistina ning on aastaid tegelenud tantsu- ja laulupidude organiseerimisega.

"Panust, mis Marju Viitmaa on aastate jooksul andnud Läänemaa kultuuriellu ning traditsioonilise rahvakultuuri säilitamisesse ja hoidmisesse on raske sõnadesse panna," ütles Lääne maavanem Innar Mäesalu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ants
9 aastat tagasi

Vabandust, aga ka pelgalt “Margus” pole midagi enamat kui suvaline alias. Ja selle nime alt pillutakse solvanguid, süüdistusi ja subjektiivseid hinnanguid.

Margus
9 aastat tagasi

Jaa , loomulikult, lasteaias õpetatakse pille mängima ja omandatakse muusikalist haridust.
Eriti toredad ja julged on need, kes arvamust julgevad avaldada vaid “aliase” kaudu. Antud hetkel “Lisa 2”.
Aga sellest “Lisa 2” väitest võiks edasi arendada, et ehk peaks kuuluma loorberid beebikoolile või ennekõike vanematele, kes ikkagi esimesed sammud õpetasid, et üldse kooli jõuda.
Hullem kui parteide ja rahvaesindajate demagoogia ! Sellega näitabki “Lisa 2” oma suhtumist muusikaõpetajatesse laiemalt.

Lisa 2
9 aastat tagasi

ja enne Muusikakooli käisid noored lasteaias, seega peaks loorberid kuuluma hoopis neile…

Margus
9 aastat tagasi

Kõik on õige, aga kardetavasti Innar seda panust tegelikkuses ei adu. Seda seetõttu, et Läänemaaga tal liiga vähe veel ühist ajalugu ja kokkupuutepunkte. Üldse oli suht koomiline, et asjapulgad (I.Mäesalu ja T.Schmidt), kes kohalikke sõnumeid edastasid, olid oma ütlemistest väga pealiskaudsed ja peale kooriku midagi “illustreerida” ei osanud. Asja tipuks oli veel see, et Aet Maatee lausus oma kõnes “Pillipidu” 1x, Hirvo Surva 0x. 😀 Küll aga oli Surva oma augustikuusel Norra reisil nii Laulu- ja Tantsupidu DVD-d vaadanud ja nii mõnegi pisara poetanud. Tahtnuks küsida, kas Pillipidu oli nii kehv, kuid oh imet, veelgi hullem, sellest pole ühtegi meediakandjat.… Loe rohkem »