1

Kullamaal toimub teede-ehituse konverents

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Teedeehitus Liivi tee foto Urmas Lauri

Kullamaa vallavanem Jüri Ott on kindel, et head teed on maal eluliselt tähtsad. Foto: Urmas Lauri.

Kullamaa vallavalitsus korraldab 10. oktoobril tee-ehitusele pühendatud konverentsi.

Konverentsil pidi esialgsete plaanide kohaselt osalema ka majandus- ja taristuminister Urve Palo, kuid kahjuks ei saa minister üritusele siiski tulla, teatas Kullamaa vallasekretär Kersti Lipu kolmapäeval.

Kullamaa vallavanema Jüri Otti sõnul on vald korraldanud igal sügisel konverentsi, mille teema ulatub üle valla piiride. Tänavu valiti teemaks teede taristuga seonduv.

Ott ütles, et maal on töökohtade loomise üks eeldus korralik teedevõrk. „Keegi ei taha ju sõita oma tallu niimoodi, et ta sealt välja ei saa; ükski investor ei tule sinna, kus juurdepääsu ei ole,“ ütles Ott.

Konverentsipäev  algab 10. oktoobril kell 14 Kullamaa-Liivi mustkattega teelõigu piduliku avamisega. Järgneb Kullamaa kultuurimajas peetav konverents, kus peab avakõne Lääne maavanem Innar Mäesalu.

Ettekannetega esinevad teiste seas Tallinna kommunaalameti juhataja Ain Valdman, riigikogu liige Neeme Suur ja Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jürka
Jürka

Lihtne küsimus asjameestele? Tore, et Kullamaa-Liivi-Ohtla riigikõrvalmaantee sai lõpuks remonditud ja mustkatte. Kuid miskipärast üle “koerasaba” ei saadud ja mustkate on panemata Ohtla külast kuni Oonga tee ristmikuni 2,4 km, mis jääb Martna valla piiridesse, miks jäi Martna valla piiridesse jäänud teeosa 2,4 km remontimata? Mis on pistmist Kullamaa-Liivi-Ohtla teelõigu avamisega hr Jaanus Karilaiul või hr Ain Valdmanil. Muidugi valimised jälle ukse ees ja vaja iga hinna eest pildile saada, et näe kus kanged “asjamehed” tõid Kullamaale riigiraha teelõigu korda tegemiseks!!!

wpDiscuz