Eesti Ekspress intervjueeris Hollywoodi filmis mänginud Haapsalu näitlejannat

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kerttu Veski Eesti Ekspress repro Urmas Lauri

Film "The Intern", kus mängib  ka Haapsalust pärit Kerttu Veske, jõuab kinodesse septembris 2015. Repro: Urmas Lauri.

Äsja New Yorgis koos Robert De Niro ja Anne Hathawayga filmivõtted lõpetanud Haapsalust pärit Kerttu Veske rääkis Eesti Ekspressile, kuidas näeb välja Hollywoodi filmi valmimine.

Ehkki Veskel polnud filmi staaridega linateoses otsest dialoogi, õnnestus tal võtete vahel nendega siiski rääkida. Veske ütles, et Robert De Nirot ümbritseb eriline, lausa seletamatu energia.

Ainuke, kellega Veske suhelda ei saanud, oli režissöör Nancy Meyers, sest lepingu järgi said need näitlejad, kellele režissöör filmi kohta midagi ütleb, lisatasu.

Filmis väikest kõrvalosa mänginud Veske sõnul olid tööpäevad pikad. "Magasin võtteperioodil umbes neli tundi ööpäevas. Üldjuhul ärkasin hommikuti kell neli, luksus oli ärgata kell viis," ütles Veske.

Veske sõnul oli heaks kogemuseks töötada suure, 100-liikmelise võttetiimiga ja ta on peale seda senisest veelgi enam motiveeritud oma näitlejakarjääri jätkama.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments