Ridala vald tahab rajada Pullapää ninale avaliku supelranna ja surfiparadiisi

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Ridala vallavolikogu selle teisipäeva istungi päevakorras on Pullapää nina detailplaneeringu algatamine, kuhu peaks tulema avalik supelrand ja surfiparadiis.

Pullapää nina 13 ha suuurune kinnistu on Ridala valla munitsipaalomandis.

Pullapää nina kinnistule ja sellega külgnevale veealale on kavas rajada avalik supelrand ja surfiparadiis koos vajalike ehitiste ning rajatistega: päästeteenistuse ja rannatarvete ladustamise ning laenutamise hoone; riietuskabiinid, käimla, rannakohvik, lava, laste mängu- ja palli-mänguväljakud, varjualused, ujuvsild, ujuvkai jms.

Planeering peab andma tehnovõrkude ja juurdepääsutee, parkla ja laudtee lahenduse. Planeering näitab ära kämpingumajakeste asukohad ja telkimisalad, aga ka tingimused rannaala ja rannametsa kaitseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ridala vallavolikogu kiitis heaks uue avaliku ranna rajamise | Lääne Elu
9 aastat tagasi

[…] tulevad supelrand ning surfiparadiis koos vajalike ehitiste ja rajatiste (hoone päästeteenistuse ja rannatarvete […]

analoogne
9 aastat tagasi

“viie rikkama riigi hulka”

Rix
9 aastat tagasi

Kallis VALD koos kommunismiajastu-hõnguliste juhtidega! Püüdke esmalt lasteaiakohti juurde teha, siis hakake tegelema idiootsustega!

surfar
9 aastat tagasi

Merele pääsemise eest maksma küll ei taha hakata, muidu idee super! Rohukülas surf võimalik vaid S – NW tuultega, Pullapää annaks tohutult võimalusi juurde. Tehke ära!

Neeme
9 aastat tagasi

Oleks tore, kui keegi valgustaks mind näiteks surfamiskohtade olemasolust Läänemaal!? On neid sobivaid kohti palju? Kas kuskil juba olemas mingi “taristu”? Kas Pullapää sobiv koht?
Kes rajaks kämpingumajad? On huvilisi?

pole
9 aastat tagasi

suudetud praegustki juurdepääsuteed korras hoida, kõik võsas, muudkui unistatakse enne valimisi

polele
9 aastat tagasi
Reply to  pole

Mis valimistest sa sonid? Kohalikud valimised toimusid ju vähem kui aasta tagasi ja sinna on aega kui palju…

J.K.
9 aastat tagasi

vahva ju, Rohukülas on ligipääs nihu ja seal oleks väga tore, kui jälle mingite sisspääsupiletite jama ei korraldata.