2

Kaubamajas avab uksed laste mängutuba

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Reedel avab Haapsalu kaubamaja teisel korrusel uksed Annimari mängutuba, kus vanemad saavad oma lapsed mõneks tunniks hoiule anda.

Apteegi kõrval, Caramel Moda riidepoe asemel avatud mängutuba hakkab tööpäeviti olema avatud kella 20ni, nädalavahetustel kl 17ni. Annimari mängutoa omaniku Erna-Mare Saare sõnul on lahtiolekuaegade puhul arvestatud sellega, et emad saaksid õhtuti treeningutel käia.

Saare sõnul on mängutuba, kus lastel hoiab silma peal hoidja, mõeldud 2-9aastastele lastele ja lapse saab sinna mängima jätta kuni neljaks tunniks. Pooletunnine lapsehoid maksab 2 eurot, alates kahest tunnist on hind soodsam.

„Väikeste laste emad tahaksid ju minna sõbrannaga kohvikusse, juuksurisse, poodi või trenni ja neil pole selleks ajaks oma last kuhugi jätta,” selgitas Saar mängutoa avamise tagamaid.

Erna-Mare Saare sõnul näitas suve hakul internetis läbi viidud küsitlus, et huvi mängutoa vastu, kuhu poes-, juuksuris- või trenniskäigu ajaks saab lapse hoiule anda, on suur. Küsitlusele vastanud 95 inimesest enam kui pooled arvasid, et hakkaksid mängutoa teenust pidevalt kasutama, lisaks veel need, kes viiks oma lapse mängutuppa aeg-ajalt.  

Saar ütles, et hoidjaga mängutoa mõte tiksus tal peas ligi kümme aastat tagasi, mil sündis tema enda laps. Kuid nüüd sai mõte teoks tänu töötukassa toetusele.

Lisaks mängutoa teenusele plaanib Saar koos äripartneri Anneli Aavikuga pakkuda mängutoas võimalust pidada seal ka laste sünnipäevi.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
.
.

vahva igatahes, vanuseklass on natukene naljakas, minu laps oli kooli minnes küll piisavalt iseseisev ja ma juuksurisse,poodi või trenni minnes hoidjat talle ei vajanud 🙂

Punktile
Punktile

See vanuseklass ongi mängutubadele mõeldud vanusepiir, et suurematele lastele on ka midagi millega seal mängida, aga jah loodetavasti hoidjatädi pea neid väga taltsutama, aga koos meisterdada, meeldib ka suurematel lastel;)

wpDiscuz